Klaprozentuin!

Geplaatst: 02/07/2013 in sport
Tags:, ,

Dinsdagmorgen,

Waarschijnlijk volgende week weer weg. Nu is het fleurig.

Waarschijnlijk volgende week weer weg. Nu is het fleurig.

Iedere duurloop die je maakt is niet hetzelfde. Ik bedoel dan niet het rondje maar meer de omstandigheden waaronder je loopt. Dat kan het weer zijn, dat kan de samenstelling van de groep zijn, dat kan het rondje zijn of de vorm van de dag. Nou was het gisterenavond voor mij dat alles zo’n beetje samenliep.
Een groep van 30 mensen groot. Weersomstandigheden die het aangenaam maakte om te lopen. Er werd een lekker tempo gelopen. Nou wordt zo’n gemiddelde snelheid wel aardig gedrukt door een drinkpauze ieder half uur maar ook doorgangspoortjes naar een begrazingsgebied of juist er weer uit. Zo’n poortje dat nu eenmaal sneller met een klein groepje dan met 30 man.

In het begrazingsgebied liepen we weer een behoorlijk grote kudde van Schotse Hooglanders tegen het lijf. De jongste kalfjes beginnen al weer een aardig formaat te krijgen. Maar toch nog altijd kort bij moeders. Opletten dus dat je daar niet tussen raakt.
De volgend die we tegen het lijf liepen was een kudde paardjes. Nieuwsgierig als ze zijn komen ze altijd wat korter bij om te kijken van wat er aan de hand is. Nee…niet iedereen is daar  even blij mee.

En met nog ruim een kwartier te gaan komen we langs een korenveldje echt helemaal tjokvol met klaprozen. Ik heb een fotootje er van gemaakt met mijn telefoon. Dan is het altijd even een inhaalslag. Even op wedstrijdtempo er naar toe. De optie was vanavond om 1:35′ te gaan en precies op die tijd waren we ook weer terug. Blije en trotse gezichten het resultaat. Sommigen liepen nog nooit zo lang. Dus een PR op tijd;-)

Advertentie
reacties
  1. Esther schreef:

    Sommige uitzichten zijn zo geweldig mooi! Genieten zo lang het in bloei staat!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.