Zelden hetzelfde!

Geplaatst: 11/07/2013 in sport
Tags:, , ,

Donderdagmiddag,

Gedaan met het asfalt!

Gedaan met het asfalt!

Terwijl ik vanmorgen op de fiets naar Harrie vertrek ben ik al eens even over ons looprondje aan het denken. Welk rondje gaan we doen? Gaan we linksom? Gaan we rechtsom? Het enige dat ik weet is dat de bedoeling is om iets langer dan 2 uur te gaan. Veel verder moet het nog niet zijn om dat mijn beide loopmaatjes volgende week allebei de vierdaagse gaan wandelen. Enige terughoudendheid is dan op zijn plaats. Volgende week mag ik lang als ik dat zou willen. Zou er zo maar eens een zwerfrondje van kunnen maken. Maar da’s pas volgende week.

Het wordt een rondje rechtsom. Na 1 km draaien we dan Bedaf op en krijgen meteen bij Poeskespad de eerste bult met los zand voor onze kiezen. Nee… ik heb geen hartslagmeter nodig om te weten dat met dit tempo de bult op en het losse zand in niet binnen een DL1 zone ligt. De toon is gezet zo lijkt het. de snelheid blijft steeds net iets onder 6’/km. Nu hebben we de gewoonte om ieder half uur gewoon even te stoppen om goed te kunnen drinken. Dat drukt de gemiddelde snelheid wel enigszins. Maar dan weer vrolijk verder. De Meuwel, de heuvelrug Achter de Berg. Niks kalm aan. Wildviaduct over. Niet steil naar boven maar toch.
Via een echte ouderwetse trimbaan naar de volgende heuvelrug. Via de “natte hoek” komen we het begrazingsgebied in. Huh…een groep lopers? Een aantal lopers van de langlaufclub Bedaf zijn ook een duurloop aan het maken. Zeker vakantie?
Na wat gedraai en geslinger het laatste heuvelruggetje  en een km los zand weer het wildviaduct over en zijn we terug bij Harrie. Iets meer dan 2 uur onderweg geweest en nagenoeg een halve marathon achter de rug.

In dit gebied lopen we eigenlijk wel iedere week op z’n minst grote delen ervan. Vervelen doet het nooit en is iedere week weer anders.

Koffie!!

Hier de link met plaatjes van het rondje dat we vandaag liepen.

 

Advertentie
reacties
  1. jan schreef:

    Ja klinkt bekend hier gaat het ook zo!

  2. Deborah Hamar schreef:

    Wat een prachtig natuurgebied om doorheen te lopen!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.