Nog een andere!

Geplaatst: 16/07/2013 in sport
Tags:, , ,

Dinsdagmiddag,

Ook een hele mooie!

Ook een hele mooie!

Gisterenavond tijdens onze duurloop liep ook een van onze starttoruntrainers mee. Overigens een prachtige duurloop van ruim 16 km. Oké het was dan wel warm maar anderzijds ook echt heel goed te doen. Loopjes waar ik mateloos van geniet.
Een van die trainers dus liep gisterenavond met zijn Berenloopshirt van 2011. Ik heb er ook zo eentje. Er kleeft een prima herinnering aan. En waarom dan wel? Ieder jaar wordt er door de Atletiekunie een locatie gekozen als: “de Start to Run locatie van Nederland”. De keuze is op basis van een aantal punten op kwaliteit en kwantiteit. In 2009 werden we al eens tweede en we legden beslag op de eerste plaats in 2010. De prijs was een lang weekend, voor het hele team, op Terschelling in 2011 in het marathon weekend.

IngeHet werd een weekend om echt nooit meer te vergeten. Niet alleen het verblijf maar ook de deelname aan de marathon. Van ons team liepen we met 5 man/vrouw de hele marathon en de rest een halve marathon.  Het toeval wilde dat Inge, waar ik een schema voor schreef, daar haar eerste marathon zou lopen. Een prima gelegenheid om voor haar de haas uit te hangen. De afspraak was om te vertrekken voor 6’/km. Ik geloof dat we nooit een halve minuut  voor of achter ons schema hebben gelegen. Welgeteld 12′ waren we sneller dan ons vooropgesteld doel.

Het gebeurt nog al eens dat een trainer nu nog zegt: ” konden we Terschelling nog maar eens overdoen”. Absoluut een fantastisch weekend geweest.

Advertentie
reacties
  1. Ingeping75 schreef:

    Het was een top weekend! Zou ik ook graag nog eens over doen!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.