Vakantiestop?

Geplaatst: 20/07/2013 in sport
Tags:, , ,

Zaterdagmiddag,

Een gewone week?Al sinds ik bij onze club ben weet ik niet beter dan dat er met de vakantieperiode altijd gewoon getraind wordt. Doorgaans zijn de groepen wel een stuk kleiner in deze tijd maar toch voldoende groot om de training gewoon door te laten gaan. En de trainers hebben die geen vakantie dan? Natuurlijk hebben die ook ooit vakantie maar tot nu toe is het nog nooit een probleem geweest om per groep vervanging te vinden en het is ook zo als je normaal met 2 of met 3 of met 4 man staat kan dat best eens met 1 trainer minder.

Vanmorgen bij de training was de groep dus ook een stuk kleiner. Emplooi voor een duobaan. Ik verwacht dat volgende week zaterdag de groep op z’n smalst zal zijn. Vandaag ook een paar minuutjes later beginnen want vanwege de kermis bij ons in het dorp staan alle exploitanten geparkeerd in het park. Het is een grote camping. Dus alle parkeerplaatsen zijn gewoon vol. En het rare aan dit verhaal is als er een wedstrijd is en je parkeert je auto in de berm heb je zo een bekeuring. En nu…is dat meten met 2 maten?

Nu vandaag de zon het wat laat afweten was het niet nodig om op ieder 100 m punt een emmer met water en bidons neer te zetten. Geloof me als dat wel zo was geweest dan denk ik dat ik wel inleider was geweest tot een waterballet. Ons middenterrein werd flink gesproeid.
Misschien krijg ik die kans nog wel eens. Lijkt me leuk;-)

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.