Dat gaat leuk worden!

Geplaatst: 25/07/2013 in sport
Tags:, , ,

Donderdagmiddag,

zat zo maar ineens voor onze voeten.

zat zo maar ineens voor onze voeten.

Vanmorgen samen met Harrie een lekker duurloopje gemaakt. Niet al te lang. Een 15-tal km’s. De vierdaagse die Harrie liep telde nog wat door. Daarom wat korter en rustig. Het kwam om een tweetal redenen nog niet zo slecht uit. Sowieso was het warm en voor mij staat er zondag een mooie uitdaging te wachten. Ik heb daar veel zin in.

Ruth Bosmans loopt op 11 augustus haar marathon in Monschau en heeft a.s. zondag haar laatste lange duurloop. Ze liet haar oog vallen op een 32 km lange trail in de Ardennen. Een route van Aywaille naar Trois-Ponts met een stevig aantal hoogtemeters. Nee…het is geen wedstrijd maar een soort van challenge die je kunt lopen op ieder voor jou geschikt moment en samen met iedereen die je maar zou willen. Je kunt de route oploaden in je GPS-apparaat en je zoekt verder je weg maar. Da’s alleen al avontuurlijk.

Zondag is het verzamelen in Trois-Ponts en gaan dan met de trein naar Aywaille en lopen terug. Er is al gewaarschuwd dat je voldoende drinken en eten moet meenemen want onderweg kom je door maar 1 gehuchtje waar niks te koop is. Het lijkt me een mooie uitdaging. Komt nog bij dat ik weer eens met een aantal lopers/loopsters op pad ga die ik al een hele tijd niet meer heb gezien. Sommigen nog nooit mee op pad geweest.

Ik ben heel erg benieuwd hoe dat gaat worden. Ongetwijfeld hoor je daar nog iets over.

Advertentie
reacties
 1. Monique Donkers schreef:

  Succes en veel plezier Tiny!

 2. Deborah Hamar schreef:

  Dat klinkt als een leuke onderneming.
  Ik wens jullie alvast veel plezier!

 3. ruud schreef:

  Mooi tochtje inderdaad, wordt genieten, mooie omgeving! Doe Ruth de groeten.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.