Struikeltraining!

Geplaatst: 27/07/2013 in sport
Tags:,

Zaterdagmiddag,

Ze staan wel heel erg kortbij!

Ze staan wel heel erg kortbij!

Al een paar weken is het gewoon lastig om op de baan te komen. Een auto parkeren is bijna niet te doen. Tja…als het kermis is dan is het park altijd een grote kampeerplaats. Grote vrachtwagens waar de attracties mee vervoerd worden. Grote campers waarin gewoond en geleefd wordt.
En dat allemaal niet zo erg maar wel lastig. Ook lastig om te aanvaarden dat er zo met verschillende maten gemeten wordt. Is onze parkeerplaats bij de club met wat grotere wedstrijden te krap en durft er iemand zijn of haar auto te parkeren in de berm hangt er onmiddellijk een prent op van 90€ met nog enige administratiekosten kost het je 100 €.  En je moet nu eens zien hoe het er allemaal bijstaat.

Onze grote poorten waar eventueel het hulpverlende verkeer door moet kunnen we maar amper vrij houden.  Om nog maar te zwijgen over de hoeveelheid aan kabels, slangen en afvoeren over de weg. Een prima manier om je nek over te breken als je met de fiets bent. Vandaag en morgen nog dan is het weer voorbij en met een week de camping weer ontruimd.

Zo dat lucht even op!

Advertentie
reacties
  1. johannesdeloper schreef:

    En heeft de gemeente weer een hele hoop kermisstaangeld geincasseerd, dat dan weer wel.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.