Niet veel last!

Geplaatst: 30/07/2013 in sport
Tags:, , ,

Dinsdagmorgen,

Zover is de heide nog niet. Het is maar de vraag of het dit jaar zover komt.

Zover is de heide nog niet. Het is maar de vraag of het dit jaar zover komt.

Zoals ik al in mijn verslag schreef over de trail in in België had ik op maandag niet veel last van spierpijn. Als ik dat wel gehad zou hebben was maar zeer de vraag geweest of ik met de groep op maandagavond mee op stap was gegaan. Nu durfde ik dat wel aan.
Was vorige week het groepje maar net iets meer dan 10 man nu was de groep weer een flink stuk groter nagenoeg het dubbele aantal. Ook de vakantieverhalen langer. Om het mezelf en de terugkerende vakantiegangers niet al te moeilijk te maken een nagenoeg vlak parcours alleen een kort stukje “wasbordpad”. Dat gedeelte ook nog vrij snel aan het begin als nog iedereen fris is. En over fris gesproken. Vanavond was het bijna 10 graden koeler  dan vorige week maandag. Dat scheelt ook een slok op een borrel.
Nu liepen we vanavond iets van een kleine 14 km  in 1:30′. De komende weken langzaam opvoerend naar 2 uur en dan moet er voor de meesten de halve marathon van Eindhoven wel weer inzitten. Sommigen kiezen er ook nog voor om op 31 oktober in Bernheze de halve marathon te lopen en met een week herstel moet dat voldoende  zijn om op de EkoPlaza Keienloop ook van start te gaan.

Het schijnt toch in een behoefte te voorzien om samen duurloopjes te maken op weg naar een of ander doel en eerlijk is eerlijk ik vind het erg leuk om zo onze omgeving te laten zien. Nu komen de meesten op plekjes waar ze in hun eentje nooit gekomen zouden zijn.

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.