Van ’t pèdje?

Geplaatst: 13/08/2013 in sport
Tags:,

Dinsdagmiddag,

Zonder trainer zijn wij het spoor bijster.

Zonder trainer zijn wij het spoor bijster.

Het gebeurt me niet zo vaak dat ik op maandagavond verstek laat gaan. Nou is er op maandagavond bij onze club op de baan geen training. Ja… vroeg in de avond een paar jeugdgroepen en wat wedstrijdatleten. Een avond bij uitstek om alle trainers weer eens bij elkaar te hebben. Al onze trainers zijn in het nieuw gestoken en uiteraard moet daar straks op de site, in het clubblad en in nog wat kranten wat ruchtbaarheid aan worden gegeven. Dus ook alle trainers zijn vanavond ook fotomodel.  Ook onze clubkleuren  daar is wat in veranderd. Het rood van de shirts en de jasjes is gebleven maar de kleur van de broeken is van blauw naar zwart gegaan. Dat is wat gemakkelijker dan blauw.
Dus daarom was de duurloopgroep in het bos gisterenavond op zichzelf aangewezen.
Maar wat deden ze nou halverwege? Ze maakte een foto met een onderschrift dat ze volledig de weg kwijt waren, “hillemaol van’t pèdje” om het maar eens op z’n Ujes te zeggen. Het zal allemaal wel meegevallen hebben want op het programma stond een duurloop van 1:45′. Ze liepen alles bijeen 17 km. Hoef ik eigenlijk al niet meer bij te zijn;-)

Maar goed gisteren dus niet gelopen dan zal er toch vandaag iets gedaan moeten worden. Vanmorgen, dinsdag is normaal mijn lopeloze dag, net iets na 7 uur op pad voor een wat kortere maar snellere duurloop. Het zonnetje was er bij, het gras aardig nat van de dauw en een loper die er zin in had. Na 59′ was ik weer thuis. 12 km was het niet maar dat scheelde niet veel. Lekker stevig doorgejast.

 

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.