Daglicht korter, duurwerk langer!

Geplaatst: 15/08/2013 in sport
Tags:, ,

Donderdagmiddag,

Strandopgangwaardig.

Strandopgangwaardig.

Dat we op donderdagmorgen in het donker moeten lopen dat is niet zo snel aan de orde maar bij ons duurwerk op maandagavond is dat wat anders. Als we om 19.00 u. dan starten in het bos en we gaan de komende weken richting 2 uur dan loopt het niet zo lekker meer in het laatste half uurtje. Het loopt niet zo lekker meer omdat de tijd en de afstand gaat tellen maar nog meer omdat het te donker gaat worden. Zelfs als ik al kies om het laatste gedeelte op een verhard pad te lopen dan nog wordt het daar gewoon te donker. Dan moet er weer gekozen worden om bij ons stadion te vertrekken. Gelukkig voor de eerstkomende weken nog net niet aan de orde.

Maar daar hebben we op de donderdagen geen enkele last van. Met nog een goed gevoel van de baantraining van gisterenavond deze morgen bij Harrie vertrokken voor 2:30′. Vandaag een parcourskeuze gemaakt om in de eerste 5 km veel los zand en heuveltjes te hebben. Ons zelf even testen. De volgende 15 km wel alles op de zachte ondergrond en terug op de laatste 5 km weer omhoog, omlaag en los zand. Strandopgangwaardig maar dan langer.
Bij de koffie voel ik echt wel dat er gewerkt is. Weer bijna 24 km die ze ons niet meer afnemen.

Advertentie
reacties
 1. djaktief schreef:

  leuke slogan: daglicht korter, duurwerk langer 😉 Heb je nog meer van die trainingsslogans?

  groetjes,

  Dorothé

 2. Deborah Hamar schreef:

  Dat klinkt als een pittige training.

  Ik ben deze zomer begonnen en heb dus geen ervaring met het hardlopen in de winter met de groep. Ben benieuwd hoe dat gaat bevallen. Normaal loop ik thuis een rondje door of om het dorp, waar altijd wel verlichte fietspaden zijn.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.