Ik wist het wel!

Geplaatst: 27/08/2013 in sport
Tags:, ,
Dit zijn de mijne!! Hier kun je op vooruit!

Dit zijn de mijne!! Hier kun je op vooruit!

Zie je!! Ik had al zo’n vermoeden dat de benen waarop ik afgelopen donderdag liep niet de mijne waren. Die dingen liepen gewoon voor geen meter. Zwaar, loom, er klopte niks van. De benen waar ik vanmorgen op liep dat waren die van mij. Die deden gewoon wat er van gevraagd wordt. Zonder piepen je van A naar B brengen en weer terug naar A.
Wat was het schitterend weer toen ik vanmorgen iets voor 7.30 u. van huis vertrok. Huh? Op dinsdagmorgen lopen? Dinsdag is toch je “lopeloze” dag. Ja…. dat klopt. Maar ja door de omstandigheden van gisteren miste ik mijn trainingsrondje met de groep. Maar eh…. je zegt toch altijd dat je een gemiste training niet kunt inhalen. Ja …dat klopt ook maar er is wel een verschil van een gemiste training inhalen of een gemiste training iets verschuiven. Als je het een beetje slim aanpakt dan lukt dat meestal wel.

Dus op pad vanmorgen met de bedoeling om zo rond de 20 km te lopen. Een rondje van 2 uur ongeveer. Op de eerste plaats had ik er niet op gerekend dat ik vandaag liep met de juiste benen en er geen rekening mee gehouden dat het zulk mooi weer was. Als ik dat van te voren geweten had dan was mijn volgende afspraak wel enigszins opgeschoven. Wat liep het heerlijk.  Het eerste stuk over wat asfalt de rest allemaal bospaadjes, single tracks over de heide. Paadjes ingegaan waarvan ik het bestaan niet wist. Ik zie wel waar ik ergens uitkom. Na ruim 2:35’was ik weer thuis. Zo rond de 25 km op de teller. Zeldzaam zo lekker als het liep. En net aan op tijd weer thuis!

En geloof me, Sanne, ons kleinkind is een wolk van een baby!! Ik denk dat Sjan en ik nog wel vaker een klusje moeten gaan doen in Velp.

loop je niet zo maar langs!

loop je niet zo maar langs!

Advertentie
reacties
 1. djaktief schreef:

  Je loopt duidelijk in de wolken sinds de geboorte van je kleindochter 😉

  groetjes,

  Dorothé

 2. ruud schreef:

  En ook in en om Velp hebben ze mooie looproute…..
  gefeliciteerd nog met de geboorte van de kleine!

 3. jeeweetje schreef:

  Zulk uitzicht had ik afgelopen zaterdag ook geregeld tijdens mijn UHT poging. Blijft mooi om te zien en lekker om het droge gras te voelen kriebelen tegen je huid op een single track. Maar volgens mij had ik zaterdag je benen van afgelopen donderdag. Zullen vanavond wel zien of ik de mijne weer terug heb. 🙂

 4. francine schreef:

  ZEG, Meneer Raymakers. Een gemiste training kun je niet inhalen! Zo heb je niet genoeg lopeloze dagen tot aan je volgende training en schop je alles in de war! *springt gauw weg voor ze een schop krijgt* 😉

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.