Loopmaat!!

Geplaatst: 29/08/2013 in sport
Tags:, ,

Donderdagmiddag,

Hij staat er tussen mijn LOOPMAAT.

Hij staat er tussen mijn LOOPMAAT.

Vanmorgen liepen we weer samen mijn loopmaat  en ik. Als ik loopmaatje zou zeggen dan doe ik hem schromelijk tekort. Niet alleen al vanwege zijn lengte maar nog meer om de km’s die wij al samen gelopen hebben. Al vanaf de tijd dat hij voetbalde bij een buurtvoetbalclub ken ik hem.  In de beginjaren ’90 kwam hij bij onze club. Ook zijn voetbalschoenen aan de wilgen gehangen en gaan lopen.
Al snel liepen we niet alleen op de baan en de bostraining samen maar op zaterdagochtend een duurloop maken was ons ook niet vreemd. Hij was dan op zaterdagochtend iets na 7 uur bij ons en vertrokken we voor een loopje van tenminste 20 km. Met deze afstand waren we vaak maar net iets meer dan 90′ onderweg.
Hoeveel jaar dat we dit deden? 10-12 jaar?
Nu lopen we al weer een groot aantal jaren op donderdagmorgen samen. Nu vertrekken vanuit zijn huis en lopen in zijn achtertuin. Als we nu voor 20 km gaan dan blijven we wel iets langer onderweg. Het zal wel aan het soort parcours liggen waar we op lopen dat het wat langer duurt.

Als ik een inschatting zou moeten maken hoeveel km wij samen liepen dan zal dat aantal liggen op rond 22000 km. De 28 km van vanmorgen tel ik er gemakshalve maar bij op.

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.