Het telt alweer af!

Geplaatst: 06/09/2013 in sport
Tags:,

Vrijdagmiddag,

En ver is het!

En ver is het!

Vandaag nog 28 dagen te gaan en dan hoop ik weer aan de startstreep te staan van de Kustmarathon. Het zal mijn 6de deelname gaan worden. Toen ik na 15 jaar geen marathons meer gelopen te hebben liep ik er in 2008 voor het eerst. Kennelijk is toen mijn hart er blijven liggen want ieder jaar weer opnieuw wordt ik er als ware het een magneet naar toe getrokken.
Dus de voorbereidingen zijn in volle gang. Nu nog 2 volle trainingsweken en dan gaat het aftellen echt beginnen. Ik heb  er weer enorm veel zin. Het maakt me ook helemaal niks uit wat voor weer het zal zijn op 5 oktober. Ook maakt het mij niet uit of het op die dag hoog- of laagwater zal zijn. Natuurlijk heeft dat wel invloed op je eindtijd maar mezelf daar druk of zorgen over te maken heeft sowieso geen enkele zin want je hebt daar toch niks aan doen.

Weer gewoon gaan lopen en zien waar het schip ergens strandt.

Zondag loop ik nog mijn laatste wedstrijd in de voorbereiding. bij onze club is de EkoPlaza Keienloop en doe er de 10 km. Eens zien wat dat nog brengt. Het zal zeker geen tijd meer gaan worden onder 45′. Daarvoor verlies je ieder jaar teveel aan snelheid. De laatste keer dat ik een <40’liep was op mijn 63-ste. Nu minstens een minuut per jaar ingeleverd. Je hoort mij overigens niet klagen. Het gaat nog steeds erg lekker. Zondag maar eens zien.

Advertentie
reacties
 1. Ruth schreef:

  ik snap wel dat je ernaartoe gezogen wordt hoor, heb me ook moeten inhouden om me niet opnieuw in te schrijven 😉 Veel plezier!!

 2. Jacqueline schreef:

  Hij komt nader en nader 😉 maar wat heb ik er ook weer veel zin in. Zie je bij start Tiny op 5 oktober.

 3. djaktief schreef:

  Veel plezier zondag!

  groetjes,

  Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.