EkoPlaza Keienloop!

Geplaatst: 08/09/2013 in sport
Tags:, ,

Zondagmiddag,

Na de aankondiging de uitvoering.

Na de aankondiging de uitvoering.

Het overkomt me niet zo vaak dat ik met de auto naar de club vertrek. Sjan moest er al om 9.00 u. zijn om de lunchpakketjes mee te verzorgen voor de vrijwilligers die vandaag actief zouden zijn. Maar om nou al meteen zeiknat op de club aan te komen en straks ook nog eens met een nat pak als parcourswacht te staan. Nee.. dat niet dus daarom samen met de auto. De start is overigens pas om 11.00 u. dus kan ik me voor die tijd ook nog wel nuttig maken. Handjes kom je bijna altijd te kort.
Het regende echt pijpenstelen en het deed me denken aan een totaal veregende editie van een paar jaar terug. Volgens buienradar zou het tegen de tijd dat we van start zouden gaan droog worden.

Een half uurtje voor de start met een groepje gaan inlopen. Gelukkig hoef je bij ons geen uur van te voren het startvak in. Wat word ik nog vaak gefeliciteerd met de geboorte van onze kleindochter.
In de loop van de jaren heb ik wel geleerd dat je met een te snelle start geen potten gaat breken in het verdere verloop van de wedstrijd. Iedere keer verbaas ik me er dan over dat je na een km of 3 al zoveel mensen voorbij loopt en dat ze minuten na jou finishen.

Wat is het ondertussen heerlijk loopweer geworden. Mijn tempo ligt nu ongeveer op 4’35″/km. De baan weer opdraaiend zie ik de klok en passeer die in 22’50”. Ik ben daar heel tevreden mee. Nog zo’n rondje?
Het blijft lekker lopen. Heb dan ook niet het gevoel ook maar iets aan mijn tempo te verliezen. Rondje vijver en nog een km. te gaan.

Met een eindtijd 45’33” ben ik nog ruim 1 minuut sneller dan het vorig jaar. Het was zo’n lekker loopweer dat er echt veel PR’s aan diggelen gingen. Dat worden morgen bij ons herstelloopje leuke verhalen!!

 

Advertentie
reacties
  1. runninggerard schreef:

    Het weer werd zeker beter tegen 11:00. Je bent in vorm zo te lezen. Nu nog de laatste loodjes voor de Kustmarathon. Ik wens je vast heel veel succes. Loop zelf dit jaar Zwolle.

  2. djaktief schreef:

    Fijn dat het weer opklaarde! Good run|!

    groetjes,

    Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.