Dunne thee en natte cake!!

Geplaatst: 10/09/2013 in sport
Tags:, , , ,

Dinsdagmorgen,

smaakte goed

smaakte goed

Gisterenavond was voorlopig ons laatste duurloopje op maandagavond in het bos. Het is gewoon te vroeg donker. Volgende week  de start weer vanaf de baan en wordt het weer lopen op de harde weg. Ik loop liever op zachte ondergrond.
Maar goed gisteren een kort herstelloopje van een uurtje dat zou nog net kunnen. een van onze dames zou voor cake zorgen om het voorlopige afscheid van het bos te vieren. Ik zou zorgen voor thee.  bij de start was het al niet droog maar om nou te zeggen dat het heel hard regende dat was ook niet maar wel nat. Kennelijk liet niemand er zich ook maar enigszins tegenhouden door het weer. Tjee…zo’n grote groep was er op maandagavond nog niet. met 35 man aan het vertrek. Als ik maar thee genoeg heb!
Wat is een uurtje toch snel weggetikt als je het dubbele gewend bent. Gaandeweg is het toch wel wat harder aan het regenen gegaan. Wat harder? Veel harder!! Heb je niet zo snel in de gaten maar des te meer toen we stopten.

De “hightea” die we in gedachten hadden viel dus in het water. Uiteraard was er thee genoeg. De kan open en de thee werd amper minder wel dunner. En de cake? Die kun je gemakkelijk zonder er bij te drinken wegkrijgen. Natte cake.

Voldoende

Voldoende

Advertentie
reacties
 1. djaktief schreef:

  Jij ziet overal de humor wel van in 😉

  groetjes,

  Dorothé

 2. jeeweetje schreef:

  Dit is toch meer mijn weer en seizoen. Als de voorspelling uitkomt, wordt vanavond mijn eerste echte natte training sinds een lange tijd. De laatste keer goed nat geregend zijn tijdens het lopen was tijdens de Veluwezoomtrail.

 3. Esther schreef:

  tsja, helaas…. het is weer tijd voor de herfstloopjes. Ach, om te lopen is deze temperatuur fijner zullen we maar denken…

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.