Laatste lange!

Geplaatst: 19/09/2013 in sport
Tags:, ,

Donderdagmiddag,

Genieters!!

Genieters!!

Natuurlijk is het niet de bedoeling dat het mijn laatste lande duurloop ging worden vandaag. Ik wil nog wel wat langer mee. Maar wel was het onze laatste 3 uur loop voor de Zeeuwse Kustmarathon. Een klein uurtje eerder vertrokken dan dat we gewend zijn. Om iets voor 7 uur samen met Maria op de fiets naar onze loopmaat. Eergisteren 69 geworden en vandaag ook weer gewoon mee. Het is nog fris en nog zo donker dat we de fietsverlichting aan hebben. Je voelt het wel het gaat een mooie morgen worden.

Om 7.15 u. van start. Over de route wordt niks over afgesproken. We zien wel hoe en waar we lopen. Paadjes te over. Na een half uur onze eerste drinkstop. Als wij samen lopen stoppen we echt ieder half uurtje om te drinken. Even wandelen nog niet eens een halve minuut. Kun je op je gemak drinken.

Kwamen we langs!

Kwamen we langs!

Ik heb een shirt aan met lange mouwen. Die worden al iets korter. Dat is nou het voordeel van een shirt met lange mouwen die kunnen korter worden en van een shirt met korte mouwen daar kun je geen lange van maken. Een lange tight was vandaag zeker nog niet aan de orde. Het volgende half uur schuiven ze verder omhoog. Wat een supermooi weer is het. Op een paadje pal tegen de zon in is het licht zo verblindend je moet helemaal naar beneden kijken om het pad te zien.

We zijn niet de enige die aan het lopen zijn. Een groepje van een man of 4 komen we tegen. Een van de dames zien we volgende week ook in het Zeeuwse. De andere lopers gaan een week later van start ergens nabij het Gardameer. Het zijn dan wel geen lopers van onze club en toch herken je ze in de verte al aan hun manier van lopen.

Even later een groep van een school, bezig met hun herfstproject. Gelukkig dat wij niet de enige zijn die van zulke omstandigheden profiteren.

Ik druk mijn klok af op precies 3 uur net 10 meter voorbij de inrit van Harrie zijn huis. Routekennis?

Advertentie
reacties
 1. Ruth schreef:

  en nu lekker rustig aan tot 5 oktober! Dat wordt weer een goeike in Zeeland 🙂

 2. djaktief schreef:

  Klinkt goed Tiny, volgens mij heb je echt zin de de kustmarathon nu!

  groetjes,

  Dorothé

 3. ruud schreef:

  Dacht idd heel even, zal toch niet echt de laatste lange zijn
  😉
  Maar, idd heerlijk he zo.
  En weer op naar Zeeland, benieuwd welke omstandigheden er dan zijn (niet dat je er wat aan veranderen kunt)

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.