Soms een eindje terug!

Geplaatst: 22/09/2013 in persoonlijk, sport
Tags:, , ,

Zondagmiddag,

Een uur of twee uur over vertellen of nog langer/ Geen probleem.

Een uur of twee uur over vertellen of nog langer? Geen probleem.

Een beetje een rare dag gisteren of eigenlijk ook weer niet. Wel een enerverend dagje. Het begon al op de baan gisteren. Het was er druk. Niet alleen de zaterdagmorgengroep was bezig maar ook een grote jeugdgroep van een buurtatletiekclub die een paar keer per jaar bij ons op de komen trainen. En ook nog een flinke groep met start to runners die al weer hun derde week in gingen. Een van de deelneemsters aan start to run is ooit begonnen in maart 2004 onze allereerste sessie.

Na even wat bijgekletst te hebben staat je hoofd even in de richting van bijna 10 jaar terug. De recreantenafdeling destijds 80 man groot groeide in 2004 meteen met meer dan 10 leden. En nu? Nagenoeg 400 lopen er nu verdeeld in 10 verschillende groepen. De foto eens bekijkend dan merk je dat er veel gebeurd is. Iedereen op de foto heeft zo zijn of haar eigen verhaal. Zonder enige moeite is er wel een paar uur over te vertellen. Allemaal lopen ze niet meer maar wel nog veel.

Vervolgens ga je in de middag naar een uitvaartdienst van een goede bekende van Sjan. Overleden aan een hersentumor. Als er één moment is waarop wordt teruggeblikt dan is het wel een uitvaart. Absoluut een heel waardig afscheid.

Het volgende schakelmoment van de dag is ons buurtfeest. In het kader van burendag hebben we het deze keer niet een zelf hoeven te organiseren. Een ouderen sociëteit bij ons in de straat waar we wel eens ooit wat parkeer overlast van hebben boden alle buurtbewoners een barbecue aan. Je kunt het dan draaien of keren zo je wilt je bent er niet het oudste maar ook zeker niet de jongste op het feest. Zeker de jongeren blijven je vragen stellen hoe een aantal zaken vroeger geregeld waren. Word je weer gedwongen om terug te kijken.
Zo heb je wel een dag met veel schakelmomenten.

Wat is er dan lekkerder om na een nachtrustje het bos in te trekken voor een heerlijke training. Om de clubkampioenschappen een beetje voor te bereiden liep we niet 1 maar 3 coopertesten.  3 blokjes van 12′ tempo weliswaar met iedere 2′ ongeveer 30″ dribbelpauze. Maar toch!!

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.