Bord nog niet eens leeg!

Geplaatst: 25/09/2013 in sport
Tags:,

Woensdag,

Zo maar ergens onderweg

Zo maar ergens onderweg

De trainingen voor de grote najaarsevenementen lopen weer bijna op een einde. Je ziet en hoort nu alweer de plannen: “wat zal ik hierna eens gaan doen?”Dat kunnen dan plannen zijn voor de rest van het jaar maar even zo goed al planningen voor het komende jaar. Is ook niet slecht om al in een vroeg stadium zicht te hebben op wat je wilt gaan doen. Komt nog bij dat je bij sommige wedstrijden al in een heel vroeg stadium er bij moet zijn om nog kans te hebben om in te schrijven. Vooral bij die wedstrijden waar een deelnemerslimiet op staat.
Om zo vroeg te moeten inschrijven is ook een nadeel want wat vandaag nog goed mogelijk is dat kan over een half jaar weer heel anders zijn. En het is zo jammer dat er dan gewoon startnummers ongebruikt blijven liggen.

En net als ieder ander denk ik ook na over wat ik het komende jaar wil gaan doen. Ook mijn ene bord nog niet leeg en mijn volgende wordt al weer vol geschept. In ieder geval zou ik op zondag 23 februari 2014 weer een loopje willen organiseren van ongeveer 30 km dat prima in een voorjaarsmarathon past. In de voorafgaande jaren hebben we dat steeds een weblogloop genoemd maar die naam schiet zijn doel wel ongeveer voorbij. Lees er een aantal blogjes en verslagen maar eens op na. En denk je daar zou ik wel eens aan mee willen doen dan moet je het even in de gaten blijven houden. Wat verder in de tijd komt er wel wat meer informatie over en uiteraard ook de mogelijkheid om in te schrijven.

Het is maar om er iedereen attent op te maken dat een 30 km lange duurloop in de voorbereiding op weg naar een marathon geen probleem hoeft te zijn. Vanaf 2009 tot nu heb ik er ieder jaar in ieder geval mateloos van genoten.

 

Advertentie
reacties
 1. Daniëlle schreef:

  Datum genoteerd, wie weet…

 2. Kitty schreef:

  Weblogloop of hoe je het wilt noemen… indien ik in staat ben om in een redelijk tempo mee te hobbelen ben ik van de partij!!

 3. djaktief schreef:

  Genoteerd Tiny.

  Groetjes,

  Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.