Een uurtje maar?

Geplaatst: 26/09/2013 in sport
Tags:,

Donderdag,

De een zijn dood is de ander zijn brood!

De een zijn dood is de ander zijn brood!

Vanmorgen kwam Maria langs op een tijdstip dat we om 8 uur bij Harrie konden vertrekken voor een duurloopje van een uurtje. Tja…een uurtje maar. Eigenlijk als je zo’n opmerking maakt “een uurtje maar” zou je een schop onder je kont moeten hebben want hoeveel lopers en loopsters zijn er niet die er maanden en maanden over doen om een volledig uur te kunnen lopen. Maar gezien in het licht van onze lange duurlopen is een uurtje erg kort.
Je kunt zeker al merken dat we het najaar ingaan. Het was nog niet eens zo lang licht toen Maria even over 7.30 u. langskwam.

Ook in het bos zie je langzaamaan dat er al verkleuringen ontstaan aan de blaadjes. Herfst in aantocht. Overigens is het vanmorgen wel heel erg mooi weer om te lopen. Ik had een shirt aan met lange mouwen. Een groot voordeel daarvan is dat je die omhoog kunt doen en heb je korte mouwen. Andersom dat lukt niet.
Paddenstoelen en zwammen schieten de grond uit. Komen we een bijzonder of mooi exemplaar tegen maak ik er wel een plaatje van.

Zo heeft toch ieder seizoen zijn eigen bijzonderheden en charmes. Nu klaar voor de Zeeuwse Kustmarathon. Laat maar komen.

Dat geldt ook hier!

Dat geldt ook hier!

Advertentie
reacties
 1. Deborah Hamar schreef:

  haha ja.. Ik ben al helemaal blij met een uurtje.
  Mijn winterse setjes heb ik al binnen evenals de verlichting. Wij gaan de 5 km uitbreiden naar 10 en verder.

 2. Daniëlle schreef:

  Heel veel succes alvast. Ik vind het super weer om te lopen nu en de herfst is wat betreft kleuren echt het mooiste jaargetijde als je het mij vraagt.

 3. cemile schreef:

  Je mooie foto`s geven aan dat het herfstseizoen is begonnen. Kunnen we volop genieten van de mooie gele, rode, bruine tinten van de natuur.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.