Prognose?

Geplaatst: 03/10/2013 in sport
Tags:, , ,

Donderdagmiddag,

Dit liet zich goed smaken

Dit liet zich goed smaken

Gisterenavond bij en na de baantraining werd ik vele malen succes gewenst voor a.s. zaterdag. Ook kreeg ik nog al eens de vraag: “waar ga je op weg”? Ze bedoelen dan waarschijnlijk welke tijd ik van plan ben om te lopen. Een vraag die in sommige gevallen wel beantwoord kan worden maar in het geval Kustmarathon Zeeland gaat die vlieger niet op. De omstandigheden zijn zo wezenlijk anders dan om het even welke stadsmarathon. Niet te vergelijken. Is het bij een stadsmarathon met een rustige start nog wel mogelijk om met een negatieve split te lopen ik geloof werkelijk niet dat dit in het Zeeuwse mogelijk is tenzij je zo langzaam van start gaat zo dat je net niet omvalt.

Na deze baantraining was het druk in de kantine voor koffie of thee en met een heerlijke traktatie van een stel Berlijngangers.

Ik ga er zaterdag de 6de keer van start en ook deze keer zal het weer anders zijn dan iedere voorafgaande keer. Je kiest daar ook voor. Als je niet gecharmeerd bent van die wisselingen dan loop je hier ook niet.  Toch blijft men het maar raar vinden dat je vooraf geen prognose kunt maken. Ik laat meestal dan een foto zien van 2009. Duidelijker kan ik het niet maken.

Vanmorgen nog een laatste duurloopje gemaakt van uurtje. Harrie liep niet mee. Hij is de afgelopen week ziek geweest en zeer waarschijnlijk onvoldoende opgekapt om zaterdag van start te gaan. In ieder geval gaat hij wel mee naar het Zeeuwse maar het zal wel een heel rottig gevoel zijn als je er zo voor getraind hebt en dan in een laatste week geveld te worden door een of ander virus. Da’s enorm balen.

Zaterdag 5 oktober om 16.00 u. denk ik een prognose te kunnen geven hoe de vlag erbij hangt.

Na de

Advertentie
reacties
 1. W Basten thijssen schreef:

  Susses uit het natte Venray gr Willy

 2. johannesdeloper schreef:

  Succes Tiny, helaas schoot het mij bij de voorbereiding er bij in.

 3. Karli schreef:

  HEY Tiny, Balen dat ik er zaterdag niet bij kan zijn je aan te moedigen. Mijn 10 meiden kan ik niet alleen laten staan ‘in de wei’. Als je maar weet dat ik aan je zal denken. SUCCES

 4. Cemile Kara schreef:

  Hallo Tiny,

  Ik wens je een hele mooie marathon en vooral heel veel plezier!

  Groetjes, Cemile

 5. djaktief schreef:

  Een goede loop zaterdag en de groeten en beterschap voor Harrie.

  groetjes,

  Dorothé

 6. Esther schreef:

  Alvast heel veel succes zaterdag! De tijd is onbelangrijk, ik weet hoeveel deze marathon voor jou betekent. Zettum op, ik zal aan je denken als ik mijn eigen zandpaden en heuvels bedwing op de UHT 🙂

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.