Natte baantraining!

Geplaatst: 10/10/2013 in sport
Tags:, ,

Donderdagmiddag,

Bijna zo groot als een bord!

Bijna zo groot als een bord!

Wat een lekker weertje was het toen ik gisterenavond naar de baan fietste. Het was wel wat bewolkt maar de temperatuur was heerlijk voor een hardloopavondje op de baan. Bij het inlopen buiten het stadion dacht ik dat het nog wel zou kunnen zonder dat iedereen een reflecterend hesje droeg. Dat viel me enigszins tegen. Vanaf volgende week is het weer de hesjes aan bij het inlopen.

Tijdens de voorbereidingen voor de kern van de training werd het steeds vochtiger ja…nat zelfs. Dat is een tijdje geleden dat het zo nat was op de woensdagavond. Het winterjack dat tot ons trainerskledingpakket hoort kwam vanavond prima van pas. Daar hebben we als trainers deze winter nog veel plezier van.

Daarom was het vanmorgen ook niet zo vreemd dat de regen bij bakken uit de lucht viel. Toch tegen de tijd dat Maria hier was, Harrie liep nog niet mee, was het redelijk droog. En eenmaal vertrokken werd de bewolking dunner en kwam er zelfs een mager zonnetje bij. Aan alles kun je merken dat het herfst begint te worden. Paddenstoelen die de grond uitschieten, spinraggen in de struiken en de eerste verkleurende bladeren. Nog even en zijn de bomen weer kaal.

Na 1:05′ zijn we al weer terug. Wat is dan zo’n uurtje snel weggetikt als je van een marathonvoorbereiding komt. De volgende heb ik al wel in mijn gedachten. Ik denk dat het Zeeuws Vlaanderen gaat worden.

 

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.