Supporteren!

Geplaatst: 14/10/2013 in sport
Tags:, ,

Maandagmorgen,

Zo nat dus!

Zo nat dus!

Als ik op zondagmorgen wakker wordt dan is het mij al duidelijk dat dit niet de drukste morgen op de bostraining zal gaan worden. Het gebeurt gelukkig niet zo vaak dat het echt zo nat en winderig is. Maar niettemin als je propageert dat het weer nooit geen reden kan zijn om niet te gaan trainen en thuis op bed te blijven dan op naar het bos. Uiteindelijk de training begonnen met een 5-tal bikkels uit onze groep en aan het karwei begonnen. Binnen de kortste keren tot op het bot nat. De hete douche nadien des te lekkerder,
Nadien het volgende werkje op de lijst. De supporter uithangen in Eindhoven. Ook hier wist ik al dat er geen toptijden uit zouden rollen. Wel topprestaties!! Want daar doet de tijd weinig aan af. Van onze club liepen er zeker een 30-tal mensen mee op de halve marathon. Benieuwd of ik ze allemaal zou kunnen spotten. Sinds kort hebben we onze nieuwe clubkleding en wordt het me een stukje gemakkelijker gemaakt.  Maar er lopen ook leden bij die voor een bedrijf lopen en dat is niet in onze clubkleur.
Heb ik er bij de start nog een aantal gemist bij het 19 km punt zie ik ze bijna allemaal.  Een voor een zie je ze passeren. Mijn gedachten gaan dan vaak uit naar het moment dat ze bij ons begonnen met hardlopen en op het punt van waar ze nu zijn en staan. Ik weet heel zeker dat er vandaag gelopen hebben die deze halve marathon hun hele leven niet meer vergeten. Dat is dan ook weer het voorrecht van trainer te zijn dat je daar deelgenoot van mag zijn.
En hoe nat ik ook tijdens de training vanmorgen werd viel het langs de lijn allemaal wel mee.

Met een trots gevoel reed ik weer naar Uden en ik denk dat ik er vanavond weer een aantal zie voor een herstelloopje.

Advertentie
reacties
 1. Kitty schreef:

  Supporteren is ook leuk, maar het begint bij mij dan altijd te kriebelen… loop liever zelf! Het geeft natuurlijk wel veel voldoening! Als lopen weet je als geen ander hoe heerlijke het voelt als je weet dat er mensen jou komen supporteren!!

 2. Esther schreef:

  Fijn dat je er was!

 3. Andrea schreef:

  Wat leuk je weer eens tegen te komen Tiny. Too long time no see… Bedankt voor je aanmoedigingen!

 4. John schreef:

  Leuk om je als supporter meerdere keren langs het parcours te zien/horen 😉

 5. djaktief schreef:

  Hi Tiny,

  Gisteren heb ik toch maar even overgeslagen want het onweerde hier (nabij Rotterdam) bij de hevige regen en de windkracht was 8, terwijl ik normaal toch eigenlijk altijd ga. Leuk dat je zo meeleeft met je lopers.

  groetjes,

  Dorothé

 6. Daniëlle schreef:

  En dan kijk ik de hele wedstrijd naar je uit en mis ik je bijna, dat had ik wel heel erg gevonden. Dus gelukkig spotte jij mij 🙂

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.