Erg bijzonder nieuws!!

Geplaatst: 20/10/2013 in persoonlijk
Tags:,

Zondagavond,

Voor de ingreep

Voor een ingreep

Het bijzondere van het nieuws is niet het feit dat het vanmorgen superlekker weer was voor een bostraining. Nee…het is duidelijk iets anders. Vanmiddag fietste Sjan en ik naar huis na een verjaardagsbezoekje en zit er op een terras mijn nichtje Danielle met haar vriendin. Ze gebaarde en maakte ons duidelijk dat we even moesten stoppen.

Ja….Danielle is het nichtje waarmee ik vorig jaar op 30 december een halve marathon liep in Meddo.  Ze wilde die halve toen lopen om wat geld in te zamelen voor haar vrijwilligersproject in Guatamala. Het is van huis uit niet zo’n loopster dus het was een heel karwei. Niet alleen de uitvoering maar zeker ook het hele voorbereidingstraject.

Na een ingreep!

Na een ingreep!

Des te beter dat het goed lukte.
Het werk dat ze doet in Guatamala is haar echt op het lijf geschreven maar er moet ook brood op de plank komen dus er zal thuis ook gewerkt moeten worden om eventueel weer voor een volgende periode daar te kunnen werken.
Nu heeft de stichting plaats voor 2 betaalde krachten. En door welke omstandigheden dan ook heeft een van de beroepskrachten haar ontslag aangeboden en je snapt het al mijn nichtje is dus benaderd om die positie te gaan overnemen.
Ook snap je dat ze zich deze mogelijkheid niet laat ontnemen en ze zal per december van dit jaar als beroepskracht voor de stichting http://tessunlimited.nl/ gaan werken.

Dat had ze ons te vertellen. Daar vliegt ze met al haar enthousiasme in daar ben ik van overtuigd.

Advertentie
reacties
  1. […] daar wilde ik het eigenlijk niet zo over hebben maar meer over dat het nu net een jaar geleden is dat ons nichtje Danielle voor een vast baan in Guatamala voor Tessunlimited. Je hoort er niet zo […]

  2. danielle schreef:

    mijn hardloopschoenen, die neem ik mee 🙂

  3. Bjorn Paree schreef:

    Als je hardloopschoenen maar mee gaan maak jij je geen zorgen toch ? 🙂

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.