Zeldzaam mooi!!

Geplaatst: 24/10/2013 in sport
Tags:, , ,

Donderdagavond,

Zo zag het er vanmorgen uit!

Zo zag het er vanmorgen uit!

Woensdagmorgen aan het werk op de baan en was er geen blaadje te bekennen. In middag was er een stevige regenbui met flink wat wind erbij. Weg mooie blauwe baan. Helemaal vol met bladeren. Niet tegen tegenaan te werken. Maar ik durf je nu wel te zeggen vanavond traint er een groep en er zal bijna geen blaadje meer liggen. Nee…geen kabouters maar wel een stel vrijwilligers die aan dat blad een afschuwelijke hekel hebben. Weg ermee dus!!

Voor mij was het geen blad ruimen vanmorgen maar gewoon een duurloopje te doen van een km. of 15. Mistig was het wel toen ik naar Harrie fietste. Een grappig gezicht van de paarden in de wei waar alleen de bovenkant van zichtbaar was. Met deze omstandigheden gingen we van start. Eenmaal op Bedaf kwam  het zonnetje erbij en vrij snel verdween daarmee de mist. Wat een prachtige omstandigheden om te lopen. Dit maak je gewoon niet vaak mee dat je onder zulke omstandigheden je duurloop kunt maken.  Het ruikt naar herfst het voelt als herfst. Het is gewoon herfst.

Wat ons de volgende week weer brengt dat zien we dan wel weer. Vandaag in elk geval super genoten van dit loopje. Langzaamaan weer langer. Het zal ook nodig zijn.

niks mis mee!

niks mis mee!

 

Advertentie
reacties
  1. John schreef:

    Een hele mooie nazomer(dag).

  2. Elsa schreef:

    Inderdaad prachtig! Je hebt er duidelijk oog voor! 😉

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.