Zelfwerkzaamheid!

Geplaatst: 22/11/2013 in sport
Tags:, ,

Vrijdagmiddag,

Nog een stukje te gaan.

Nog een stukje te gaan.

Ik heb het hier op dit blog al wel eens vaker gehad over dat de atletiekaccommodatie ons eigendom is, behalve de grond dan. Als het eigendom zou zijn van de gemeente zouden we er aanzienlijk minder uren in hoeven te steken voor al het onderhoud dat er nodig is.
Gelukkig beschikken we over een behoorlijk team van, meestal gepensioneerden, die een groot deel van dit onderhoud voor hun rekening nemen en zeker ook niet de wat grotere klussen uit de weg gaan. Behalve het normale onderhoud dat er aan de baan en het gebouw is staan er weer een aantal stevige klussen in de steigers. De tribune aan de lange zijde tegenover het clubgebouw is eigenlijk  al lang aan renovatie toe. Nu is er weer enig geld beschikbaar gesteld om dat project te realiseren. De grote tegels liggen er nu ongeveer 50 jaar en de meesten zijn dermate slecht dat als je ze oppakt dan ze gewoon door de midden breken.
Zouden we allemaal nieuwe moeten kopen dan schiet het beschikbare bedrag veel te kort. Dus een andere oplossing. Nu blijven alleen de onderste twee treden gehandhaafd en op het hoogste punt komt een vlak plateau. De rest wordt een schuin aflopen talud met bodembedekkers.
Mochten deze werkzaamheden vanwege het winterweer stil te komen vallen kunnen we altijd nog vooruit met het renoveren van een kleedkamer. Daar moeten ook wat tegels vervangen worden en het plafond voorzien worden van een nieuwe stuclaag. Als dan het geheel weer voorzien is van nieuwe kitranden is die weer als nieuw.

Zo blijf je met deze groep wel van de straat.

Advertentie
reacties
  1. Deborah Hamar schreef:

    Lekker bezig zo. Fijn dat je dan kunt rekenen op zo veel vrijwilligers.

  2. djaktief schreef:

    Goede krachttraining ook Tiny dat gesjouw 😉

    groetjes,

    Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.