Instromers!

Geplaatst: 28/11/2013 in sport
Tags:, , ,

Donderdagmiddag,

Ruikt wel lekker dat pas gezaagd hout!

Ruikt wel lekker dat pas gezaagd hout!

De najaarssessie van Start to Run en Run 2 the Start zijn beiden weer achter de rug. Afgelopen zaterdag was een hun testloop over 5 km. Tja….en dan komen de deelnemers voor de keuze te staan of dat ze op eigen houtje of dat ze bij onze club verder gaan. Als ik de keuze moest maken dan wist ik het wel maar ja…ik ben waarschijnlijk niet helemaal objectief hierin.
Van de ledenadministratie kreeg ik te horen dat er op woensdagavond tenminste 7 instromers zouden zijn. Instroomsters trouwens. 5 waren er gisteren van aanwezig. Tot aan de kern van de training doen ze helemaal mee. Wel met de waarschuwing om dat op een gepaste manier te doen anders zou een behoorlijke spierpijn wel eens hun deel kunnen zijn. Bij de kern doen ze voorlopig nog even de helft van wat de rest van de groep doet. Even wennen aan de belasting even wennen aan de groep

Als ze dan ook wat eerder klaar zijn geeft mij dat de gelegenheid om ze even bij te praten over het schema. Hoe dat te interpreteren en, ook belangrijk, hoe we er aan komen om dat zo te doen zoals we dat doen. Ik kreeg de indruk dat de dames het goed naar hun zin hebben gehad. Die zie ik volgende week wel weer terug. Zo blijft er toch mooi de groei inzitten. Een tevreden trainer die naar huis fietst.

Brandhout? De wens de vader van de gedachten?

Brandhout? De wens de vader van de gedachten?

Het motto van onze club, Passie, Plezier en Prestatie, begint zijn vruchten af te werpen.

Vanmorgen dan even een foute keuze. Een muts in plaats van een pet op. Een muts heeft nou eenmaal geen klep die je bril tijdens het lopen wat droog kan houden. Nou ja… met het lopen toch niet zo veel hinder van gehad. In iets meer dan 90′ een rondje weggetikt van bijna 16 km. De bosomvorming nog eens van wat korter bij bekeken. Maar kaal wordt het. De lange rechte paden straks meanderend door een nieuw begrazingsgebied dat zeker een stuk natter zal gaan worden. Sloten gaan voor een deel dicht om het water wat langer in het gebied te houden. Als wat nu nog landbouwgrond is bij de omgeving wordt getrokken komt er ook nog eens minstens een halve meter bij de grondwaterstand bij. Een trainingsloopje zal dan waarschijnlijk een lieslaarzenloopje gaan worden.

 

Advertentie
reacties
  1. djaktief schreef:

    Spannend hoe je loopgebied eruit komt te zien Tiny. Hier in de buurt gebeurt ook eea maar dat pakt steeds positief uit. Ik hoop bij jou ook.

    Groetjes,

    Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.