Verrassend!

Geplaatst: 03/12/2013 in sport
Tags:, ,

Maandagavond,

Die raakt wel op!!

Die raakt wel op!!

“Fietser voor!! houdt links” dat hoor je nog al eens op maandagavond als we met ons duurloopje bezig zijn. Meestal een route op wat verkeersluwe wegen in het buitengebied. Vaak is er niet veel autoverkeer maar wel zijn het routes die ook door fietsers gebruikt worden. Wat wel opvalt dat ook fietsers de laatste jaren wat meer geneigd zijn om hun verlichting op orde te hebben. Misschien komt het wel dat hun lampjes niet meer branden op de energie van een dynamo op het wiel. Dat fietste een stuk zwaarder en dat ding dat slipte bijna altijd en je zat zonder licht zowel van voor als van achter.

Maar ondanks hun betere verlichting is een fietser vaak wat in zichzelf bezig. Door nu te roepen tegen de groep is ook de fietsers gewaarschuwd en wakker. En als die nu ook doet wat de groep doet, namelijk links houden, dan gaat dat wel goed.
Maar het blijft staande, welke route je ook loopt, je moet alert en defensief blijven lopen.  Constant opletten.

Gisterenavond een rondje van bijna 12 km achter Hemelrijk langs. Hier is het soms zo donker dat bij helder weer vaak een prachtige sterrenhemel ziet. Teveel bewolking gisteren, helaas.

Na afloop van de training op maandagavond gaat iedereen vaak weer snel naar huis maar vanavond had ik ze uitgenodigd om een kop lekker warme chocolademelk mee te drinken. Ik heb een thermoskan waar 5 liter in kan dat moet toch voldoende zijn. Een paar pakken speculaas en het heeft meteen iets weg van het Sinterklaasfeest.
Tegen de tijd dat we naar huis gaan komen er twee dames uit de groep die me een cadeautje overhandigen.  Een heerlijke chocoladeletter maar nog veel leuker is de prachtige bijbehorende rijm.

Je gaat er zelfs van blozen!

Advertentie
reacties
  1. patrician46 schreef:

    Wat leuk zo’n verassing!!! En wat een geweldig gedicht zat erbij!!! Laat je tegelijk weer bewust zijn van hoe belangrijk je voor mensen bent.

  2. djaktief schreef:

    De T is ook altijd flink groot 😉 En wat een Keien van rijmpieten daar bij jullie.

    Groetjes,

    Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.