Tweede Atletiekcafé!

Geplaatst: 10/12/2013 in sport
Tags:, ,

Dinsdagavond,

Dat gaat een leuk avondje worden.

Dat gaat een leuk avondje worden.

Vrijdagavond is ons tweede atletiekcafé, zoals onze voorzitter het zegt een avondje infotainment. Ook vrijdag is de aftrap voor de jeugd met een paar toppers van onze club. Irene van Lieshout, Marlin van Hal en de broertjes Bervoets. De avond krijgt een extra tintje omdat de beide dames deel uit maakte van het Nederlands team onder 23 jaar dat afgelopen zondag een derde plaats bereikte bij het Europees crosskampioenschap. Wat zullen de dames trots zijn om hun bronzen medaille te showen.

Vervolgens zijn de senioren aan de beurt. De avond begint om 20.30 u. en iedereen is welkom. Er komen best wel een paar aansprekende namen uit de atletiekwereld. Niet alleen in het verleden hun sporen binnen de Nederlandse atletiek verdiend maar ook vandaag de dag timmeren ze nog aardig aan de weg. Onze gasten vrijdagavond zijn: Frans Thuijs, Olga Commandeur, Gregory Sedoc en Thomas Kortbeek.
De presentatie en interviews is handen van onze voorzitter en ik ben er van overtuigd dat hij het ook deze keer weer klaarspeelt om de gasten veel te laten vertellen.
Hij verstaat die kunst.

Als je er bij wilt zijn kom dan a.s. vrijdag naar ons clubhuis het beging om 20.30 u.

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.