Niks alternatiefje!

Geplaatst: 12/12/2013 in sport
Tags:, , , ,

Donderdagmiddag,

schuiverig!

schuiverig!

Toen ik gisterenmorgen op de baan kwam moest je jezelf bijna aan de omheining vasthouden om niet onderuit te gaan. Het is nog altijd zo dat water en temperaturen onder nul elkaar niet zo verdragen. Dat ontaard altijd in ijzige omstandigheden. De trainer van de woensdagmorgengroep moest het park in. Niet dat dat nou zo’n straf is want het is daar ook gewoon goed te doen. Zeker als het licht is.

Ik zag de bui al hangen voor woensdagavond. In elk geval had ik al een alternatief plan op het schap liggen mochten de omstandig in de avond zijn zoals ze nu waren. Maar ook nu werd de soep een stuk minder heet gegeten dan dat die werd opgediend. De temperaturen bleven boven het vriespunt en we hebben gewoon het hele programma af kunnen werken. De mist was vanavond denk ik onze bondgenoot want als het helder was geworden dan weet ik het ook zonet nog niet. Vanavond was er geen enkele belemmering om lekker te trainen.

Niet springen!

Niet springen!

Vanmorgen dan wel een alternatiefje want mijn beide loopmaatjes moesten om uiteenlopende reden verstek laten gaan. Vanmorgen dus niks eerst op de fiets dus niks bij Harrie starten dus niks meteen in het natuurgebied. Nou hoef ik niet zo te klagen want als ik bij mij thuis van start ga kan ik al vrij snel onverhard lopen. Daar ga ik toch meestal wel voor. Onverhard en een iets lastiger terrein vind ik toch wel heel erg leuk. Als ik de keuze toch heb geef mij dan maar onverhard.

En als ik toch alleen ben hoef ik ook nergens geen rekening mee te houden. Als er al beperkingen zijn hoef ik die alleen bij mezelf te zoeken. Dan neem ik me maar voor om voor tenminste 25 km te gaan. Met het te lopen rondje in mijn gedachten ben ik wel zeker ruim 2:30′ onderweg. Moet dan onderweg niet al teveel dingen tegen te komen. Is dat wel het geval dan kan het ook zo maar een stuk langer worden. Ik bedoel in tijd dan niet in afstand;-) Als ik vertrek is het nog redelijk mistig en is het nog maar amper licht terwijl het toch al 8:30′ is. Hoe vaak ik dit rondje of delen daarvan al gelopen heb? Geen idee eigenlijk maar ik ken inmiddels het rondje wel.
Overigens blijft het altijd wel boeien. Ieder jaargetijde heeft ook hier zijn charmes. Vandaag zijn het mijn koude vingers anders wel maar of ik daar nou erg van gecharmeerd ben?

Met een looptijd van 3:37’en een afstand van 25.7 km ben ik weer thuis. Best loopje. Mijn vingers tintelen onder de douche.

Advertentie
reacties
  1. djaktief schreef:

    Het is leuk met anderen te lopen Tiny maar ik vind alleen dwalen ook heerlijk. Naar het licht toe lopen is heel lekker. Je hebt een flink eind gedaan, maar ik denk dat je er korter over gelopen hebt dan je noteerde.

    Groetjes,

    Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.