Wat een avondje!!

Geplaatst: 14/12/2013 in sport
Tags:, ,

Zaterdagmiddag,

Dit werd een leuk avondje.

Dit werd een leuk avondje.

Gisterenavond was het de tweede uitgave van ons Atletiekcafé. De avond begon met een jeugdeditie daarna was er een korte vergadering voordat het eigenlijke atletiekcafé begon. Als die eenmaal gestart is dan is het meteen ook vuurwerk.
Onze gasten vanavond waren Frans Thuijs, Olga Commandeur, Thomas Kortbeek en Gregory Sedoc. Allen hun sporen op atletiekgebied verdient. Ik verwacht dat onze gasten van te voren wel gedacht zouden hebben: ” ik ga niet het achterste van mijn tong laten zien”. Maar dan hebben ze zich toch vergist in de interview kwaliteiten van onze voorzitter. Met scherpe bruggetjes van de ene naar de andere vraag, doorvragend op antwoorden komen ze los. Wat een heerlijke avond was het. Met nog een intermezzo in de vorm van een huldiging van een van onze masters die in zijn 55+ categorie bijna altijd op het podium staat. Aan welk tempo moet ik dan denken. Hij liep dit jaar op de baan nog een 10 km in een tijd van 36′.
En een van onze vrijwilligers kreeg een waarderingsspeld van de Atletiekunie. Dat alles bijeen maakte het tot een subliem avondje. Tja… ook later dan dat ik had gedacht. Net voor ik naar huis toe ging was de baan nog spekglad. Dat belooft voor morgen weer wat.

onze gasten deze keer

onze gasten deze keer

En dan vanmorgen maakte ik de poort weer om 8.00 u. open. Helemaal weg is de vorst helemaal weg is de gladheid. Doorgaans is het op zaterdag niet zo vroeg maar vandaag een uitzondering. In de sporthal van een naburig dorp houden we onze jaarlijkse indoorwedstrijd voor de jeugd en je kunt er met het opbouwen alleen maar terecht vanaf 9.00. u. En als de wedstrijd om 11.00 u  begint dan heb je je tijd wel nodig. Afgelopen week hebben we wel alle benodigde materialen al bijeen en klaar gezet behalve de hoogspringmatten die konden vandaag pas afgebroken worden.

Ondertussen druppelen ook de eerste recreanten binnen voor de training. Voorlopig weer even bezig. Voor mijn pensionering heb ik me nooit verveeld en mijn tijd altijd goed weten te gebruiken. Na mijn pensionering, nu bijna 10 jaar heb ik me nog nooit verveeld en mijn goed goed weten te gebruiken. En die het niet geloven wil loopt maar eens een weekje mee;-)

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.