Rondjes weg!

Geplaatst: 22/12/2013 in sport
Tags:,

Zondagmiddag,

Hier was het paadje!

Hier was het paadje!

Niet dat ik er specifiek in mijn groep er veel van merkte maar er waren best veel lopers en loopsters naar een buurdorp afgereisd om daar aan een 5 of 10 km mee te doen. Ieder jaar in het weekend voor de kerstdagen door de plaatselijke voetbalclub georganiseerd. Altijd over een rondje van 2,5 km dat dan of twee of 4 keer gelopen wordt.

Zoals ik al zei van de groep die bij mij op zondag loopt merkte ik er niet zo veel van. Bij het voor bereiden van de training had ik een rondje in mijn gedachten of eigenlijk twee want ik had al wel een vermoeden dat door de bosomvorming er wel eens eentje zou kunnen uit liggen. Van een deel van het rondje is het pad gewoon weg! Niks rondje  meer. Hetzelfde was gebeurd bij het alternatief. Dan moet je omschakelen.
Natuurlijk zijn er tig rondjes te bedenken alleen zit er altijd de kanttekening bij dat het niet te zwaar mag zijn. Er mogen niet een paar stevige klimmetjes inzitten. Er mag niet teveel  mul zand inzitten. Maak ik  het echt te zwaar dan zie ik ze volgende week niet meer terug.

Ik ben nu bijna een jaar bij deze groep en het is ondertussen al wel iets pittiger geworden voor hun maar ik moet ook niet meteen gaan overdrijven. Het rondje dat we dan vandaag uiteindelijk gebruikten dat was net op het randje. Er zaten toch wel een paar lastige stukjes in. Ook die 10*2′ met maar 1′ actieve rust kon maar netaan.

Volgens mij kun je een zondag al niet veel beter beginnen,

Advertentie
reacties
  1. kaat schreef:

    Ha ! Blijkbaar een veelvoorkomend probleem. Zelfs voor mijn ‘eigen’ rondjes is het altijd zoeken. Ik woon in heuvelachtig gebied en kan het heel zwaar maken. Maar dat is ook niet motiverend. En altijd hetzelfde ook al niet !
    Als ik op jouw training (van hierboven) zou geweest zijn, zou ik mij helemaal vast geklampt hebben aan dat minuutje actieve rust !

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.