Op naar 2014!

Geplaatst: 29/12/2013 in sport
Tags:, ,

Zondagmiddag,

Morgen een jaar geleden

Morgen een jaar geleden

Laatste dagen van een jaar krijg je van alles en iedereen een overzicht van wat er is geweest. En of het nou goed was of slecht je kunt er helemaal niks meer aan doen. Het is voorbij het is over. Wat je wel kunt doen is van wat er fout ging proberen om dat het volgende jaar anders te doen. Of juist ook zeker de dingen te doen die goed gingen.

Daarom kijk ik liever vooruit. Plannen maken, uitdagingen zoeken. Voor mij staan er voor het komende jaar zeker een paar mooie doelen. Ambitieuze plannen? Ja…ook. Eerst maar eens zien om het eerste half jaar van 2014 door te komen en daarna zien we wel weer verder. Eerst gaan we op 23 februari proberen er in Uden een mooi loopje van 30 km proberen te maken. je kunt er hier over lezen en eventueel inschrijven om van de partij de zijn. Twee weken later het grote doel van het komende jaar. Op 8 maart weet ik of dat ik het nog kon of niet. Daarna 5 weken later mag ik als training met Ruth en Heidi de marathon van Zeeuws-Vlaanderen doen.  Dan gaat er voor een paar maanden de rust op want in het najaar is de kustmarathon ook weer aan de beurt.

Geen terugblik? Ja…toch een klein stukje. Gisteren de laatste baantraining van de zaterdaggroep. Het inlopen begon nat maar even later trok de bewolking open en het zonnetje kwam meedoen. Onvoorstelbaar dat je in december onder deze omstandigheden een training kunt doen.
En dan vandaag in bos precies hetzelfde. Aan de enorme plassen te zien moet het afgelopen nacht nog behoorlijk hebben geregend. Maar bij de training schitterend weer.

Advertentie
reacties
  1. djaktief schreef:

    Even nagenieten mag toch wel Tiny? Ik plan alleen wat ik nog niet kan dit jaar…. wat ik wel kan is meegenomen.

    Goed (loop)jaar gewenst in 2014.

    Groetjes,

    Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.