Eerste dit jaar!

Geplaatst: 01/01/2014 in sport
Tags:,

Nieuwjaarsdag,

Die is ook weer wakker!

Die is ook weer wakker!

Schemerig was het nog toen om iets na 8 uur op pad ging voor mijn eerst meters in 2014. Lopen op nieuwjaarsdag hoor ik er al een paar denken. Ja….deze keer wel eens. Door wat omstandigheden liep ik op oudjaarsdag niet  in Middelrode. Dat is meer dan 25 jaar geleden denk ik wel dat ik daar niet liep, op het jaar na dan, dat het parcours te glad was en het loopevenement werd afgeblazen. Logisch is het dan dat je op 1 januari niet loopt. Er moet ook eens wat rust zijn.

Maar goed dus dan vanmorgen van start voor in ieder geval rustig loopje. Rustig qua tempo dan want het is best een pittig rondje. Kitty en Esther weten dat nog wel zij liepen afgelopen jaar  dit rondje al eens mee op een zaterdagmiddag. Ook rustig was de omgeving. Nog niemand wakker. Op een klein stukje van de route dat loopt pal naast de A50 en soms staat hier een file bij de oprit. Niks vandaag geen auto te bekennen.
Als ik eenmaal langs de Leijgraaf loop dan is het bijna licht. Je kunt aan alles merken dat de dag zo meteen met een zonnetje gaat beginnen. Niet veel later als ik op Bedaf loop dan komt hij net boven de boomtoppen uit. Nooit niet zo op gelet eigenlijk maar dan gaat dat best wel snel dat die steeds hoger komt.

Na ruim 15.5 km sta ik weer bij de deur van ons huis. Een zeldzaam mooi loopje zo in mijn eentje. Echt van genoten.
Een deel van dit rondje zit op 23 februari ook in het parcours. Er is nog steeds plaats om mee te doen. Meld je dan wel even aan door dit formulier in te vullen.

Alle lezers van mijn blog wens ik alle goeds toe voor 2014.

Advertentie
reacties
 1. patrician46 schreef:

  Ik ben inderdaad ook op nieuwjaarsdag gaan lopen en herken wat jij schreef met betrekking tot de blikken van mensen haha.

 2. djaktief schreef:

  Ik ging ‘wat’ uurtjes later op pad Tiny na een fikse warming up van diverse huishoudelijke e schoonmaakwerkzaamheden.Eigenlijk maar één andere loper gezien vandaag, maar wel veel wandelaars. Er is geen betere manier om het jaar te beginnen door een lekker stukje te rennen.

  Veel plezier met de trainingsloop en het regelen daarvan. Het zit er niet in voor mij dit jaar.

  Groetjes,

  Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.