Goed begonnen!

Geplaatst: 09/01/2014 in sport
Tags:,

Donderdagavond,

Aardig nat!

Aardig nat!

Met als doel om in maart de 50 km van de  Sallandtrail te lopen moeten er gewoon meters gemaakt worden. Hoe het bij een ander gaat dat weet ik niet maar bij mij komt het niet zomaar aangewaaid. Ik moet er wel voor werken. Dus gisterenavond de baantraining van de woensdaggroep was mijn 6de trainingsmoment van 2014.
Het was aardig druk op de baan. Ik moet zeggen ik hou daar wel van om een stevige groep te hebben. Liever heb ik 20 man dan maar 10. Het houdt me scherp en alert. Kortom een heerlijke baantraining. Er van genoten.

Waar ik ook van genoot was mijn 7de training. Vanmorgen nog donker toen ik vertrok. In mijn eentje vandaag weer. Zeg ik net van een grote groep te houden maar ik kan ook best alleen lopen. Nee….geen muziek op mijn oren. Gewoon het vertrouwde omgevingsgeluid horen daar heb ik voldoende aan. Vandaag wilde ik ongeveer 2:30′ onderweg blijven.  Welke route eens doen? Niet zo lang over na denken gewoon een zwerfrondje maken. Ik ken inmiddels de omgeving wel zodanig dat ik niet meer verdwaal. Het is overal modderig en er staan veel plassen.

Na een uurtje onderweg te zijn  hoor ik mijn naam roepen. Huh? Hier midden in het bos. Ik ben juist een schaftkeet van de bosarbeiders voorbij gelopen. Kennelijk kent een van die mensen mij. Aan de stem te horen denk ik wel te weten wie het was maar gezien heb ik hem niet. Even later in de verte een geel loopshirt. Een bekende? Ja. Even bijkletsen en het geeft me ook meteen de gelegenheid om wat te drinken.
Nog een uurtje te gaan. Maar meteen een pittig stukje erbij nemen ik ben er nou toch.

Na een paar snellere km’s ben ik er. 23.1 km gelopen en 2:23′ onderweg geweest. 95 km op de teller dit jaar.

Advertentie
reacties
  1. Daniëlle schreef:

    Gelukkig zeg, bij jou komt het ook niet zomaar aangewaaid 🙂

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.