Weekend trainingen!

Geplaatst: 19/01/2014 in sport
Tags:,

Zondagmiddag,

Deze maakt het zo lang meer!

Deze maakt het zo lang meer!

Doorgaans is het zo dat trainingen van recreanten het zwaartepunt hebben liggen in het weekend. Tijds-en gezinstechnisch komt dat vaak het beste uit. Het houdt dan wel in dat er dan soms twee dagen achter elkaar gelopen wordt. Op zich niet eens zo erg als het maar geen twee zware trainingen op een rij zijn. En je kunt er rekening mee houden dat je eerste training niet op zaterdagavond is en de volgende meteen al weer op zondagmorgen. 
Zo is dat ook met de wedstrijden die vaak in het weekend gelopen worden en dan zou je natuurlijk op zaterdag wel stevig kunnen gaan trainen maar je kunt er dan donder op zeggen dat je wedstrijd al “gelopen is” maar een beste zal het niet zijn.

En dan komt er een zondag in januari in 2014. Dan schijnt er iets in de lucht te zitten en valt voor veel lopers alles op zijn plaats. Alle mails die ik kreeg over wedstrijden en trainingen het klopte aan alle kanten. Lag het aan het weer?
Nou moet ik ook zeggen dat onze training in het bos ook liep als een trein. Ik verbaasde me over het tempo waarmee ze vandaag toch een niet lichte training liepen. Mijn thee en sneetje cake na afloop smaakte me voortreffelijk!!

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.