Geen drie uur maar wel 30!!

Geplaatst: 23/01/2014 in sport
Tags:, , ,

Donderdagmiddag,

Mooi stukje!

Mooi stukje!

Al zo vaak geconstateerd. De ene training is de andere niet. Zo loopt het als een trein en zo loopt het helemaal niet. Zit ‘m dat in de lucht ligt het aan het weer? Afgelopen zondag begon het al. Ik kreeg mails en verslagen van trainingen en wedstrijdjes binnen het ene nog euforischer dan het ander. Dat zette zich door met ons “klepclubke”op maandag.
En gisteren op de baan was het al weinig anders. Het was er druk , de temperatuur net onder het vriespunt amper bewolking in de lucht. Kortom een situatie om er stevig tegenaan te gaan. En uiteraard gebeurde dat ook. Weinig betere avonden gehad met de woensdaggroep tenminste in deze winter dan.
Gewoon super om te constateren dat het zo goed liep. Je fietste dan best blij naar huis.

Kunnen we langsaf;-)

Kunnen we langsaf;-)

En dan mag ik vanmorgen aan de bak. Ik wilde vandaag het rondje dat we op 23 februari in gedachten hebben eens nalopen. Op de eerste plaats eens zien of het overal te belopen is. Je bent er in deze tijd van bosomvorming niet helemaal zeker van of een pad is blijven bestaan. Mijn start vanaf de baan bij De Keien Atletiek. Eigenlijk had ik er wel bijna kunnen blijven want het was nog maar een paar uur geleden dat ik daar ook nog was. De eerste paar km lopen gaan wat over verharde wegen. In dit geval wel gunstig want het is nog redelijk donker. Moet toch eens in overweging nemen om met een paar auto’s de deelnemers te vervoeren naar een startplek die wat korter bij het natuurgebied ligt want zo’n zelfde stuk verhard is er ook weer op de terugweg. Voor dit jaar blijft het zoals het nu is.
Na 36′ draai ik Bedaf op voor een pittig duinengedeelte. Hier moet straks het tempo niet te hoog liggen. Na een km of 16 kom ik bij het rustpunt waar mensen kunnen uitstappen maar ook instromen. Het tweede deel is wat minder zwaar alhoewel hier ook nog een paar lastige stukken in zitten. In een deel van het begrazingsgebied moet ik vandaag wat tussen de Schotse Hooglanders laveren. Ze keuren me geen blik waardig. Vanaf hier is het nog een uurtje om weer bij de start te geraken. Het laatste stuk is weer verhard. Dwars door het centrum van Uden. De laatste km en dan afklokken. Precies 30 km en 2:55′ onderweg geweest. Daar komt zeker op 23 februari ruim een half uur bij. Heerlijk gelopen vandaag. Nemen ze me niet meer af.

 

 

Advertentie
reacties
 1. djaktief schreef:

  Hi Tiny,

  Vorig jaar was geweldig en ondanks/dankzij de witte omstandigheden. Ik vind het jammer dat ik deze editie moet missen.

  Groetjes,

  Dorothé

 2. Ruth schreef:

  heb er al volop zin in 🙂
  Als ik het goed lees hebben we dus een 8-tal km over asfalt? Dan doe ik al zeker geen trailschoenen aan 😉

 3. Marco schreef:

  Ik verheug me er nu al op. Wordt een mooi loopje 🙂

 4. Esther schreef:

  Die 30km zal ik wel redden, maar zeer zeker niet binnen die 3 uur 🙂

 5. Wendelien schreef:

  Pffff hopelijk ga ik dat redden…nog nooit zo lang en ver gelopen…

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.