Geboortegolf?

Geplaatst: 25/01/2014 in persoonlijk
Tags:, , ,

Zaterdagavond,

Mooie naam!

Mooie naam!

Zo wordt er de laatste 7-8 jaar geen enkele baby geboren in onze familie of de familie van Sjan. Dan wordt op 25 augustus 2013 ons eerste kleinkind Sanne geboren. Een gebeurtenis die je naar je wss laatste statusupdate brengt. Opa en Oma. Ik schreef het al dat het een bijzondere gebeurtenis is en blijft.
En dan 2 maanden later wordt de kleindochter Suze van mijn broer geboren.  Het is ook hun eerste kleinkind. Hij vertelde me dat Suze de mooiste van de wereld was. Sjan en ik gniffelen maar wat we weten wel beter.
Het volgende meisje dat geboren wordt op 21 januari is Nina. Het is de kleindochter van mijn zwager, de man van mijn overleden zus. Mijn zwager kende het fenomeen van het opa zijn al.
En dan werd gisteren de eerste kleindochter Vera van mijn zwager, broer van Sjan,  en mijn schoonzus geboren. Ook hier dachten zij het mooiste kleinkind van de wereld te hebben.  Andermaal maar wat gegniffeld. Wij weten wel beter;-)

Toch vind ik het heel apart om op zo’n korte tijd 4 van die kleine hummeltjes rijker te worden. En het grappige is dat alle vaders en moeders gekozen hebben voor een korte krachtige naam. Sanne, Suze, Nina en Vera een prachtig rijtje.

 

Advertentie
reacties
 1. djaktief schreef:

  Hi Tiny,

  Ik ben benieuwd naar de loopgenen van de dames….. mooie aanwinst voor de Mariekenloop? Proficiat voor jullie allemaal.

  Groetjes,

  Dorothé

 2. RunningHans schreef:

  Mooi verhaal… Gefeliciteerd

 3. Marco schreef:

  Het kado van een hardlopende opa is natuurlijk: Baby Nike “hardloop sokjes”

 4. Kitty schreef:

  Ik ben dan wel geen oma, maar wel moeder… en ik gniffel nog veel harder!
  Gefeliciteerd!!

 5. patrician46 schreef:

  Ook dat lijkt me heel bijzonder om, in mijn geval dan, oma te worden. Maar eerst ga ik over een paar weken mama worden. 🙂

 6. ome Jeroen schreef:

  En niet alleen een mooie naam toch….

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.