Heuvelrugcross!

Geplaatst: 02/02/2014 in sport
Tags:, , , ,

Zondagmiddag,

Nog een plaatje van 2007!

Nog een plaatje van 2007!

Noem het een gelukkige hand hebben met het organiseren van onze serie crossjes. Was het al schitterend weer bij de eerste met de start bij het oude PNEM-gebouw. Die liep ik niet mee want dat was dezelfde zondag als ’t Is voor niks. De tweede uit de rij is de Bedaf-cross. Bijna op mijn verjaardag. Zelden meegemaakt dat de temperatuur begin januari zo hoog was en het zonnetje scheen prachtig. En vandaag deed dat er niet voor onder. Oké de temperatuur was dan wel iets lager maar de zon deed niet minder haar best. Och…volgende seizoen kan het zomaar weer veel anders zijn. Je moet het toch nemen zoals het komt.

Goed de Heuvelrugcross dan. Een rondje van 1350 m. over bospaden die niet helemaal vlak zijn. Op een paar punten mooi verdeeld over het rondje zitten een paar bultjes. Geen heuvels zo steil dat je er bijna niet tegenop komt maar na een aantal keren naar boven te zijn geweest gaan ze doortellen.
Niet dat ik het rondje niet zou kennen maar eerst heb ik een rondje of 3 ingelopen met een paar leden van de club. Door de bosomvorming zijn er ook hier wel een paar dingetjes veranderd. Nu weet ik wel weer waar de knelpunten zitten.
Net voor de start nog zo aan het kletsen dat het startschot al gaat voor dat ik weet wat er aan de hand is. Redelijk rustig beginnen dat doe ik sowieso altijd al. Na een paar rondjes dan heb ik mijn loopritme wel te pakken. Door alle perikelen van de afgelopen week merk ik wel dat het wat minder soepel gaat dan dat ik eigenlijk wil. Is ook niet erg. De afgelopen weken zijn er gewoon veel meters gemaakt om goed voorbereid op de Sallandtrail te staan. Dus helemaal vreemd is dat niet.
Uiteindelijk ben ik in iets meer dan 48′ weer bij de finish. Nagenoeg 12 km/uur op dit rondje daar hoor je mij verder niet over klagen.

 

Advertentie
reacties
  1. Esther schreef:

    Een pittig tempo voor dat parcours! Weer mooi gelopen Tiny!

  2. Corianne schreef:

    Tiny, het is weer een mooi stukje en inderdaad, het was prachtig weer!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.