Agenda loopt vol!

Geplaatst: 04/02/2014 in persoonlijk
Tags:, , ,

Dinsdagmiddag,

Van mij mag het weer snel zo zijn!

Van mij mag het weer snel zo zijn!

Vorige week zo rond deze tijd was het allemaal veel anders. Allerlei onderzoeken naar de toestand van Sjan. Het was allemaal nog niet helemaal duidelijk waar nou die longembolie zo ineens vandaan kwam. Ook daar is nu nog niet alles helder in. Er is in elk geval nog een onderzoekstraject te gaan. Maar goed dat kan van thuis uit. Het wil wel zeggen dat er allerlei afspraken zijn. Hoe vol je agenda loopt dat heb je doorgaans ongeveer wel zelf in de hand maar nu is dat een stuk anders. Nu zijn het anderen die je agenda gaan beheren en beheersen.
Op zich niet zo erg als het maar uitgezocht wordt om in ieder geval een volgende keer uit te sluiten of op z’n minst nagenoeg uit te sluiten. Want dit was niet echt wat je noemt een leuke ervaring.

Niet alleen de onderzoeken maar ook de conditionele opbouw moet snel van start. Vanochtend samen weer bijna 3 km gewandeld. Niet heel erg snel maar toch. Dat ging eigenlijk best goed.

Wat ik ook probeer is om mijn dingen die ik normaal doe ook te blijven doen. Soms moet ik wel eens wat verzetten naar andere momenten maar ik denk dat het wel gaat lukken. Tot nu aan toe heb ik nog geen training over hoeven te slaan. Ook mijn training van gisterenavond niet. Een herstelloopje stond er op de lijst. Een herstelloopje na de cross van zondag. Het werd een rondje van iets meer dan 9 km in 57′. Heerlijk loopweer was het. Wat dat betreft hebben we deze winter nog niks te klagen.

Maar het kan me toch niet snel genoeg afgaan dat we op maandagavond weer vanaf Naat Piek van start kunnen gaan voor wat meer avontuurlijkere routes.

 

Advertentie
reacties
 1. djaktief schreef:

  Hoi Tiny,

  Goed bericht over dat wandelen met je vrouw én dat je de tijd neemt om toch je eigen dingen te doen. Om als een rots in de branding te kunnen zijn in alles wat op jullie afkomt moet je goed voor je ontspanning zorgen om zelf op te laden. Ik duim voor goed wandel- en loopweer. Toi toi met alles en groetjes aan jullie beiden,

  Dorothé

 2. toontje34 schreef:

  Gaat goed komen en wandelen is altijd goed beterschap en jullie bieden en met familie komen er wel door heen al blijft het niet gauw het zelfde als voorheen

  Veel groetjes Tonny

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.