Herfstachtig?

Geplaatst: 10/02/2014 in sport
Tags:, , , ,

Maandagmiddag,

Dat was toen een avontuurlijk loopje!

Dat was toen een avontuurlijk loopje!

Was het vorige jaar het nog al eens een keertje raak met neerslag in de vorm van sneeuw is het daar deze winter nog geen sprake van geweest. Nou kan dat nog steeds wel voorkomen maar als de eerste sneeuwbuien al november vallen dan duurt het nog verschrikkelijk lang voordat het maart is. Nu zijn we daar toch op minder dan een maand na al. Dat scheelt toch een slok op een borrel.
Maar goed geen sneeuw of geen vorst maakt dat er zich toch weer andere problemen met het weer zich voordoen.
Neem afgelopen zaterdag maar eens. De baantraining werd bijna een zwemtraining zo nat was het. Maar gisteren daarentegen hadden we weer mazzel de hele training in het bos bleef droog. Geheel tegen mijn gewoonte in is de training van gisteren nagenoeg gelopen op een geasfalteerd fietspad. Met voorbedachte rade bleef ik van de zandpaden af enerzijds vanwege de modderige omstandigheden en anderzijds was er weer een ATB- tocht in de buurt. Maar ondanks de georganiseerde tocht waren er ook nog veel die op het pad reden waar wij liep. Ik vertelde tegen de groep dat als ik een fiets had met van die tractorbanden zouden ze mij niet op de verharde weg zien. Volgens mij ben je dan op het verkeerde pad.
Wat zich gisteren nog wel voordeed was de harde wind. In het bos hadden wij er niet zo erg veel last van maar voor de lopers in Schoorl was dat wel anders kwam daar zelfs nog bij dat het op sommigen ogenblikken ook nog eens flink hagelde. Echt herfstachtige omstandigheden daar in het westen. Maar ondanks dat ook daar de omstandigheden niet helemaal ideaal waren werd er zeker niet slecht gelopen. Een tweetal van onze club die normaal op maandagavond met ons meelopen krijgen, op wat wandelen na, vandaag een vrije dag.
De anderen die daar liepen zien we woensdag wel weer op de baan. Die hebben dan een paar dagen rust gehad en dan mogen ze op het gemak weer meedoen.

 

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.