Komt al dichtbij!

Geplaatst: 14/02/2014 in sport
Tags:,

Vrijdagmorgen,

Dit pad is ondertussen verdwenen door de bosomvoming

Dit pad is ondertussen verdwenen door de bosomvoming

Schrijf je jezelf in voor een uitdaging in 2014. Dat gebeurt in november 2013. Je moet wel want doe je dat niet dat zit zo’n evenement gewoon vol en zou je afhankelijk zijn of dat er iemand nog een startnummer over heeft. Dus daar heb ik het ook niet op laten aankomen.
Maar goed je schrijft je dus in en denkt een zee van tijd te hebben voor de voorbereiding. Dat valt uiteindelijk bijna altijd tegen. Om het nog maar eens clichématig te zeggen de tijd gaat zo enorm snel. Dat was ongeveer de strekking van mijn gedachte toen ik gistermorgen vertrok voor een duurloop van 3 uur. Ik realiseerde me dat het de voorlaatste was voor de Sallandtrail. Nu op zondag 23 februari nog eentje van 30 km en dan zitten de trainingen er al weer op en moet het maar gaan gebeuren.
Ik hoor sommigen al denken: “je moet daar toch 50 km en jij komt in de voorbereiding niet verder dan 30 km dan moet je er nog 20”.  Ja…dat klopt als een bus maar ik denk dat als ik veel langer zou lopen dan die 3 uur in de voorbereiding dat mijn hersteltijden zo lang gaan worden dat mijn andere trainingen er bij zouden inschieten. Daarom moet ik het met 30 km gewoon doen. Overigens heb ik daar ook redelijk het vertrouwen in dat het wel gaat lukken. En stel dat het niet zou gaan dan spookt het ook nooit meer door mijn hoofd van:  “zou ik het nog eens kunnen”? Dan is er duidelijkheid.

Overigens mijn duurloop van gisteren verliep prima.

 

Advertentie
reacties
 1. John schreef:

  Met het duurvermogen én tempo zit het volgens mij wel goed, dus die 30-er is puur onderhoud. Die 20 loop je er vast wel zonder al teveel problemen bij.

 2. cemile schreef:

  8 maart … duurt inderdaad niet lang meer. Mooie uitdaging Tiny, alle vertrouwen:-)

 3. runninggerard schreef:

  Gaat goed komen Tinny. Ik zie je daar. Lekker 50km genieten. Ik vond de 2e lus pittig vorig jaar maar dat kwam mede door het slechte weer

 4. Esther schreef:

  Egwel dat jij dat kunt die 50 km! Genoeg getraind en daarbij een dosis willen en doorzettingsvermogen en die Sallandtrail komt helemaal goed!

 5. djaktief schreef:

  Je hebt zoveel ervaring en een keigoede vorm Tiny. Tot 30 km is alles getest en de rest is nog wel uitdaging maar ‘goede oude auto’s rijden soms ongelooflijk lang’ als ik het zo oneerbiedig mag zeggen. De meeste moed vraagt het om te starten en hoe het dan afloopt daar maak je gewoon het beste van. Ik heb veel respect voor die moed. Goede laatste trainingen gewenst. Ik hou me noodgedwongen aan wat kortere stukjes.

  Groetjes,

  Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.