Zaterdaggroep!

Geplaatst: 16/02/2014 in sport
Tags:

Zondagmiddag,

Niet de allereerste groep (2008)

Niet de allereerste groep (2008)

Toen ik begin maart 2004 van start ging met de eerste Start to Run groep had ik niet in de gaten dat het in Uden zo’n succesverhaal zou gaan worden. Inmiddels heb ik sinds een jaar de organisatie overgelaten aan anderen. Geeft voor mij wat meer rust en is de zaterdagmorgengroep hun trainer geen 3 maanden per jaar kwijt.
Van die eerste groep wilden er een aantal lid worden van onze club en het liefste doorgaan op die bewuste zaterdagmorgen. Inmiddels is de groep zo groot geworden dat we deze groep inmiddels met 3 man sterk moeten begeleiden.
Maar het is dit voorjaar ook meteen 10 jaar geleden dat er destijds een opstart gemaakt is. Een aantal lopers/loopsters van dat eerst uur , ja…ja die zijn er nog steeds, hebben nu het plan opgevat om dat op zaterdag 19 april te vieren dat hun groep 10 jaar bestaat. Een heel mooi initiatief. Wat ze allemaal in petto hebben dat weet ik niet. In ieder geval komt er aandacht en gaat het niet zomaar voorbij. Zelf zal ik er op die dag niet bij zijn want juist op die dag is de marathon van Zeeuws-Vlaanderen en laat ik die nou net gaan lopen.
Jammer is het wel dat ik er niet bij kan zijn of het feest moet zo lang gaan duren dat ik weer terug kan zijn voordat het is afgelopen.

Vanmorgen nog een lekkere bostraining gedraaid. Wel moeten zoeken naar een goede locatie. MTB-invasie in het bos.

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.