Nog een!

Geplaatst: 18/03/2014 in sport
Tags:, ,

Dinsdagmorgen,

Die gaan we weer zoeken.

Die gaan we weer zoeken.

Gisterenavond vertrokken we nog maar eens bij De Keien Atletiek. De uitvalsbasis voor de maandagavond duurloop. De voorlaatste keer van dit seizoen. Daarna wordt in dat weekend de klok verzet en kunnen we weer van start in het bos bij Naat Piek. Ik ben er erg blij mee want dat geloop langs de verharde weg in het donker dat mag wel weer eens afgelopen zijn.
De eerste duurloopjes zullen nog niet lang zijn. We beginnen op een uurtje dat we tot aan de vakantie uitbreiden naar anderhalf uur. Nadat de grote bulk met vakantie is geweest bouwen we weer op naar 2 uur. Dan kan iedereen weer naar een najaarsloop toe trainen.

Als de duurloopjes nog wat korter zijn dan is de actieradius nog niet zo groot en zwerven we nog door het gedeelte van het bos dat nu ten prooi is gevallen aan de bosomvorming. Het zal voor een aantal mensen een verrassing zijn hoe dat er dat nu uitziet. Ik weet zeker dat er punten bij zijn die ze niet meer herkennen. Daarna kunnen we weer wat verder. Daar kijk ik dan weer naar uit om de groep die mee op stap gaat een aantal mooie plekken te laten zien waar de meesten niet komen en ook nog nooit geweest zijn.
Gisterenavond liepen we met een groep van een 16-tal. Het werd een afstand van iets meer dan 10 km en hadden daar een paar minuutjes meer voor nodig dan een uur. Aan het geluidsvolume te merken ging het iedereen goed af. Volgende week eens zien als het nog kort is of dat het ook stiller kan.

Advertentie
reacties
  1. Marco Bijl schreef:

    Grrr.. Die tekst correcties… Moet zijn short en shirt.

  2. Marco Bijl schreef:

    En ook weer in schortje en shirtreclame lopen is lekker..beter dan lange broek, jas, muts en handschoenen… 🙂

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.