Doorgaans!

Geplaatst: 27/03/2014 in sport
Tags:,

Donderdagmiddag,

zo maar ergens onderweg bij de Sallandtrail

zo maar ergens onderweg bij de Sallandtrail

Na een marathon dan plan ik meestal toch wel een week of  4 rust voordat mijn trainingen weer de normale omvang hebben. Dat zou ik nu na de Sallandtrail ook wel gedaan hebben… maar meestal houdt ook in “niet altijd”! Dat is dan deze keer het geval. Op 19 april staat Marathon Zeeuws Vlaanderen op de kalender en die zou ik gewoon graag eens ooit lopen. Nu deed zich de gelegenheid voor om samen met Ruth en Adelheid en een lange trainingsloop van te maken. Gaan we gewoon doen dus.

Vandaar dat ik vanmorgen op stap ging voor een duurloop van tenminste 20 km. Dat strookte weer niet helemaal met mijn loopmaatjes. Harrie en Maria zouden iets langer dan een uur gaan. Dat betekent voor mij dat ik dan van huis vertrek en een route loop van ruim een half uur en dan pik ik hun op bij Harrie. Loop dan samen met hun een uur op en loop daarna weer een stuk alleen om naar mijn huis te komen. Ja…dan mis ik mijn koffie die we na het loopje altijd drinken.

Het liep vandaag erg gemakkelijk. Als ik daar mijn herstel aan mag afmeten dat zit dat wel goed. Vandaag liep ik een afstand van bijna een HM. Volgende week 25 van plan en de week daarop nog een keertje 30 km en dan moet Zeeuws Vlaanderen maar lukken.
Zolang als mijn lijf in staat is om steeds nog zo snel te herstellen plak ik er nog wel een loopjaartje aan vast. Alhoewel je snel wat opgelopen hebt.

Hier de cijfers van vanmorgen.

Advertentie
reacties
  1. djaktief schreef:

    Niet uitstellen ervoor gaan Tiny zoals je al doet! Je weet wel waarom ik dat zeg.

    Groetjes,

    Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.