Competitiedrift?

Geplaatst: 17/04/2014 in sport
Tags:, , ,

Donderdagavond,

vanmorgen kwamen we hier langs.

vanmorgen kwamen we hier langs.

Stond er deze week niks op het schema van alle recreantgroepen en kregen de trainers de vrije hand om een eigen invulling te geven aan de avond. Met mijn collega’s, we verzorgen op woensdagavond met 3 man, afgesproken dat we na een gedegen warming up zouden gaan voor een loop over 3 km. Nee…niet individueel maar met een team van 5 mensen. Ieder teamlid loopt dan 3 keer een 200-tje. Niet iedereen mocht meedoen. De Rotterdamgangers en een paar “netterugvaneenblessure” mochten ook aan dit spelletje niet deelnemen.

Uiteindelijk konden we 9 teams formeren. Om het start/finish gebied niet te veel te belasten gingen we niet, zoals gebruikelijk, op het 200 m punt van start maar op het 100 m. 3 mensen van het team op het startpunt en de twee overige 200 m verderop.

over een maand meer dan manshoog!

over een maand meer dan manshoog!

Je zou zeggen een gewaarschuwd mens telt voor twee. De waarschuwende boodschap hield in om niet te hard van start te gaan. En jawel hoor! De start van de eerste lopers. Als een raket vertrekken. Jij bij mij weglopen? Ik dacht van niet!! Die mentaliteit dus. Kijk en de eerste 200 kom je nog wel redelijk door, de tweede dat wordt al minder. Er is te weinig hersteltijd geweest. Tja…en de derde kom je jezelf na 100 m zo genadeloos tegen. Je benen als kokend lood en je coördinatie compleet naar de vaantjes.

Lang uitlopen en een goede nazorg de enige remedie om vandaag een mega spierpijn te voorkomen. Ik had er vanmorgen met mijn duurloopje geen enkele last van. Ik had dan ook alleen maar gegniffeld en toegekeken.

Het lijkt er gewoon op dat een stuk competitie drift nooit overgaat.

Advertentie
reacties
  1. Jetty schreef:

    Elsa geeft gelijk, als je die alleen loopt , ga je meer op hartslag letten denk ik ! Met twee kan dat ook nog lukken, maar met meerdere ? k’zou mij ook niet laten schuren zunne 🙂

  2. Elsa schreef:

    Die competitie maakt dit soort trainingen ook zo leuk! In je uppie loop je volgens mij toch net wat minder hard.

  3. marco bijl schreef:

    zijn dat nu wiet planten..? 😮

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.