Na Zeeuws Vlaanderen

Geplaatst: 21/04/2014 in sport
Tags:, ,

Maandagmiddag,

Nog ongelijk maar de nieuwe paden zijn er!!

Nog ongelijk maar de nieuwe paden zijn er!!

De bostraining van gisteren ging me redelijk goed af. Weliswaar niet veel meer gedaan dan rustig wat inlopen en weer uitlopen. Maar dat ging eigenlijk best goed zo een dag na een marathon. Is wel eens ooit anders geweest. En dan vanmorgen. Met de groep, waar ik normaliter  op maandagavond een duurloop mee maak, afgesproken om vanochtend om 9.00 u. te vertrekken voor iets meer dan een uur.(1:15′) Ben je redelijk vroeg klaar en kan iedereen de rest van de dag nog doen en laten wat hij of zij wil. Ga je toch ’s avonds dan moet iedereen daar de hele dag rekening mee houden. Nu niet.

Overigens voelt het wel een beetje vreemd aan om met deze groep in de morgen te lopen. We zijn dat niet zo gewend. Met iets meer dan uur is je actieradius nog niet zo heel groot. Nou heb ik al een paar keer iets geschreven over de ontbossing en dat er zo maar paden gaan verdwijnen. En voor verrassingen zijn we al komen te staan. Een pad zo maar als in het niets verdwenen. Maar het goede nieuws is dat er ook nieuwe voor in de plaats komen. Op zo’n nieuw pad hebben we vanmorgen voor een deel gelopen. Het is allemaal nog al vers. Er liggen nog stukken boomwortels op het pad. Het is er nog erg zacht en behoorlijk ongelijk. Het is erg opletten waar je loopt. het is erg opletten dat je je voeten goed optilt. Je ligt er zo!

In de tijd dat we onderweg waren liepen we een afstand van ongeveer 12 km. Voor mij liep het heerlijk. Nooit het gevoel gehad dat ik twee dagen hiervoor een marathon liep. Sta daar zelf aardig verstelt van. In ieder geval is het heel anders dan onderstaand filmpje laat zien.

 

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.