Erg leuk karweitje!

Geplaatst: 01/05/2014 in sport
Tags:, ,

Donderdagavond,

Bernhoven loopt warm!

Bernhoven loopt warm!

Op woensdagavond 11 juni organiseert ziekenhuis Bernhoven  een hardloopwedstrijd over of 5,6 of 11.2 km. Ook bedrijfsteams kunnen er voor inschrijven. Ik verwacht dat het een leuke avond gaat worden. Als je nu in de gezondheidszorg werkt denk ik dat je zoveel verantwoordelijkheidsgevoel moet hebben om op een redelijke gezonde manier te leven en daar hoort bewegen bij.

Heerlijke finish!!

Heerlijke finish!!

Ja…echt dat denk ik. Helaas de praktijk vertelt toch iets anders. Nog hele volksstammen die, zeker aan bewegen, gewoon niks doen. Nu biedt de Bernhoven Vitaal hun medewerkers de kans om aan gratis hardlooptrainingen mee te doen. En wat denk je…ik mag die trainingen gaan verzorgen. Op de eerste dag, 17 april, van start gegaan met 16 mensen. Een mix van lopers en van niet-lopers. En daar ligt dan voor mij ook de uitdaging om de trainingen zo aan te bieden dat de beginners niet overbelast raken en dat de gevorderden niet naar huis lopen omdat ze anders niet aan hun trekken komen.

Vanavond was het de derde bijeenkomst. De eerste sporen van de vooruitgang zijn al zichtbaar. Geloof me ik vind dit een bijzonder leuk karweitje.

Nu zaterdagmorgen nog een baantraining begeleiden en dan mag ik zondag zelf weer aan de bak bij de Koning van Spanje. Kijk er naar uit om daar weer te lopen. Heb er veel zin in.

Advertentie
reacties
 1. djaktief schreef:

  Als jij ze niet aan het lopen krijgt, lukt het niemand Tiny!

  Groetjes,

  Dorothé

 2. John schreef:

  “Nieuwe” lopers begeleiden vind ik altijd leuk, evenals reeds hardlopende lopers 😉 overigens.
  Heel veel plezier in Zuiden.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.