Nu even pas op de plaats?

Geplaatst: 08/05/2014 in sport
Tags:, , ,

Donderdagmorgen,

Dit was zo gaaf!!

Dit was zo gaaf!!

Nu even pas op de plaats? Na 3 lange wedstrijden in een betrekkelijk korte periode nu even wat rustiger aan. Alhoewel je kunt het draaien en keren zo je wilt maar 5 keer in de week zal er toch wel enige actie zijn. Maar wat korter dat kan ook. De volgende lange wedstrijd is begin oktober de Zeeuwse Kustmarathon. Gewoon een vast punt op mijn loopagenda. Dat zou dan op een paar kortere crossjes na mijn laatste lange wedstrijd zijn van 2014 maar…wat gebeurde er? Van een paar loopsters die hun eerste marathon, de Berenloop, gaan lopen op Terschelling kreeg ik een vriendelijke, ja..bijna dwingende uitnodiging, om daar ook bij te zijn. Zouden we een mooi weekend van kunnen maken was het argument.
Zo’n uitnodiging kun je toch niet zo maar naast je neerleggen en heb dus weer ingeschreven. In 2011 liep ik die ook al eens samen met een debutante op de marathon. Nu inmiddels voor haar een marathon een achtermiddagloopje. Nu ik dan weer eenmaal heb ingeschreven kijk ik toch weer uit naar het weerzien met Terschelling.
Een eerste voorbereiding- of herstelloopje zoals je wilt vanmorgen samen met mijn loopmaatje gemaakt. Een heel rustig rondje van iets meer dan 10 km. Ook vandaag was er zo maar ergens de gewone doorgang geblokkeerd. Dat zal niet permanent zijn. Ik verwacht dat we er volgende week wel weer door kunnen zonder al te veel hoeven te klimmen. Dat moesten we vandaag wel.

Doorgaande weg geblokkeerd. Klimmen

Doorgaande weg geblokkeerd. Klimmen

 

 

Advertentie
reacties
  1. djaktief schreef:

    Je blijft zo lekker bezig Tiny!

    Groetjes,

    Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.