Sololoopje!

Geplaatst: 15/05/2014 in sport
Tags:, ,

Donderdagmiddag,

Gewoon genieten.

Gewoon genieten.

De titel van dit blogje slaat niet op de baantraining van gisterenavond. Ook trainers hebben wel een andere verplichtingen dus  stonden we gisteren met twee trainers om een groep van 50 recreanten te begeleiden. Dat loop je dus niet echt solo.
Nee…. de titel heeft te maken met mijn duurloopje vanochtend. Het komt niet zo vaak voor dat mijn loopmaatjes verstek moeten laten gaan maar vandaag was het dan toch zo. Als met niemand rekening hoeft te houden kun je gaan wanneer je wilt en ook hoe lang je wilt en de snelheid heb je voor het zeggen. Allemaal voordelen? Dat zou ik niet willen zeggen gewoon simpel omdat ik heel graag met wat lopers om me heen loop. Er is altijd wel wat te kletsen of te zien. Maar ook samenlopen en even niks tegen elkaar vertellen en alleen maar luisteren naar je pas ritme, ademhaling of wat dan ook.

Om 8 uur vertrok ik. Mijn bedoeling was om een rondje te maken iets meer dan een uur dat niet al te gemakkelijk hoefde te zijn. Een beetje doorlopen mocht ook. Na 1:15′  en 12.6 km verder stond ik weer op de stoep. Mijn volgende training staat ook weer op de rol. Vanavond een groep medewerkers van ziekenhuis Bernhoven op weg helpen naar Bernhoven loopt Warm!

 

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.