Wat een verschil!

Geplaatst: 20/05/2014 in sport
Tags:, , ,

Dinsdagavond,

kleurig lintje!

kleurig lintje!

Gisterenavond een duurloopje van 90′. Met een flinke groep op stap. Maar wat een verschil met vorige week. Was het vorige week verschrikkelijk nat en modderig gisteren daarentegen lekker warm en droog. Werkelijk een heerlijke avond om te lopen. Dat waren er meer met me eens want de groep was bijna 30 mensen groot.
Ik had me wel voorgenomen om vanavond niet het spoor bijster te raken zoals vorige week maandag het geval was. Al zigzaggend door het bos naar de “blokhut annex roestbak” en daar het heuvelruggetje op. De paar mtb-ers die we tegenkwamen op dit smalle paadje hadden pech. In dit geval waren wij ruim in de numerieke meerderheid. Deze keer was het pad voor ons.
Vanaf de heuvelrug kom je uit bij een geheel opgeknapte camping. In mijn brandweerperiode moesten we hier nog wel eens zijn. Er woonden toen erg heel veel Polen. De bijnaam voor de camping was niet voor niks “Baarle Warschau”. Die situatie is gelukkig niet meer.
Vervolgens komen we uit bij het begin van een wildviaduct, ja…de pauzeplaats van de webloggersloop. Hier ligt nog een onlangs gerenoveerde trimbaan. Ziet er nu weer schitterend uit.
Na een rondje draaien we het “kabouterpad” in dat uitkomt bij de parkeerplaats van het bezoekercentrum “De Maashorst”. We hebben nu het enige stukje verharde weg in de route van vanavond. Niet veel later lopen we het begrazingsgebied weer in. Langzaamaan weer de richting naar huis oppakken want onze beoogde tijd gaat tegen het einde lopen. Op 1:29’32” klok ik af.

Als ik naderhand de gegevens bekijk in Strava ben ik dik tevreden want als een duurloopje langzaam lopen een kunst is dan is dit kunst van de bovenste plank.

Advertentie
reacties
 1. djaktief schreef:

  Mooi gelopen en ook mooi die weergave in Strava… kende ik nog niet.

  Groetjes,

  Dorothé

 2. loopmaatje schreef:

  🙂 , Vanavond was het een natte loop geweest ! Alé hier in Antwerpen toch 😉 .
  Toch fijn hé steeds zo’n grote groep ? gr jetty

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.