Een beetje druk!

Geplaatst: 10/06/2014 in sport
Tags:

Dinsdagavond,

Bernhoven loopt warm!

Bernhoven loopt warm!

Soms dan heb je net wat meer werk dan dat gewend bent. Niet dat er mijn trainingen bij inschieten. Na deze week zal het wel weer iets rustiger gaan worden. Deel uitmakend van de organisatie van het loopje “Bernhoven loopt warm” moet de organisatie ook kloppen. En dat kost wat tijd. Denk je alles op een rijtje te hebben staan komen er altijd dingen tussen en bij die je niet voorzien had. Zelfs niet kunnen voorzien.

Vandaag de laatste puntjes afgetikt en morgen de opbouw en de uitvoering. Om 19.00 u. van start met 500 lopers en loopsters die de keuze hebben om een rondje of twee rondjes te lopen om wat geld in te zamelen voor de “Vrienden van Bernhoven” voor projecten die buiten het normale ziekenhuis budget vallen. Het aantal deelnemers zal nog wel iets toenemen omdat je morgenavond tot 15′ voor de start nog kunt inschrijven.
Ik heb er alle vertrouwen in dat het een mooi loopje gaat worden.

Advertentie
reacties
 1. Annelyse schreef:

  Beste Tiny, zou je op mijn blog ook eens onderstaande vraag willen beantwoorden?

  http://annelyse.be/2014/06/11/lopen-met-een-drinkriem-en-gsm-riem-of-een-combinatie/

  ik ben namelijk op zoek naar een manier om comfortabel te kunnen lopen met drank en mijn gsm. En ik geraak er niet echt wijs uit, wat nu de beste manier is. Daarmee dat ik eens te rade ga bij de loopbloggers.
  Ik ben niet zo’n snelle loper, ik ben gewoon een gezapige stratenloopster met een stille marathonambities

  Alvast bedankt
  Annelyse

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.